Sock my Feet

Sock My Feet bij VINQ.nl

Sock My Feet bij VINQ.nl

Laat je sokken een verhaal vertellen. Val op en laat zien wie je bent. Met de sokken van Sock my feet geef jij je outfit een statement mee. Op VINQ.nl vind je niet alleen de beste sokken maar je vindt er ook de allerleukste sokken. Sokken die perfect passen bij het modebeeld, sokken die je laten glimlachen of die provoceren, die een discussie op gang kunnen brengen of sokken waar je gewoon blij van wordt. Lees meer

 

Over Sock my feet

In de winter van 2017 begon het verhaal van Sock my Feet. Scherpe fotoprints, high quality en een creative geest resulteerde in een bijzondere collectie sokken voor mannen en vrouwen. De filosofie van Sock my Feet is: Een paar high quality sokken voor elke gelegenheid voor elke mindset en lifestyle.

 

Lees hoe zij het zelf omschrijven

Hou je van een beetje provoceren? Heb je geen moeite om in de spotlights te staan? Dan zijn de unieke sokken met print van Sock my Feet op jouw lijf geschreven. Jij bent net zo bijzonder als deze sokkencollectie. Maak een statement onder je outfit en laat zien wie je écht bent. You wear whatever the s*ck you want! ”

 

Leuke Sokken net iets anders

De sokken van Sock my feet zijn echte leuke sokken die qua material en printing anders zijn dan andere leuke sokken. Ze zijn bijzonder om te dragen maar natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven.

 

We can't find products matching the selection.