Ondergoed

Ondergoed

Ondergoed is de basis van elke outfit, is de basis goed dan geeft dat een extra boost aan hoe je er uit ziet. Ondergoed komt direct in contact met de huid daarom is het materiaal gebruik van groot belang.

Lees meer
 

De keuze in ondergoed is enorm groot, ga je voor een boxer of een slip, een hemdje met of zonder mouw en voor welk materiaal kies je. Belangrijk is dat het past onder je kleding, soms moet het naadloos zijn onder bijvoorbeeld strakke kleding. Soms is een shirt met een mouwtje handig maar soms ook juist niet omdat je het mouwtje door de blouse heen kunt zien. Ondergoed mag mooi zijn moet ondersteunend zijn voor je outfit en moet bovenal lekker zitten.

Goed ondergoed

Vinq.nl biedt onder andere ondergoed van het Duitse merk Mey aan. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met dit merk. Mey staat voor kwaliteit voor duurzaamheid en innovatie. Goed ondergoed gaat verder dan een perfecte kwaliteit. Steeds meer klanten willen verder kijken dan de “goedkoopgekte” waarbij geen duidelijkheid is over herkomst en arbeidsomstandigheden. Dat wat zo dicht op je huid zit moet goed zijn en goed voelen.

Functioneel ondergoed

Functioneel ondergoed is ondergoed dat je bijvoorbeeld draagt tijdens het sporten. Belangrijk is dan dat het ondergoed ventilerend is dat het de bewegingsactiviteiten niet beperkt en dat het de spieren waar nodig ondersteund. Voor mannen die overmatig transpireren hebben we van Mey de Cotton Dry collectie. Voorkom hiermee vervelende zweetkringen onder de armen. De collectie bevat slips, boxers en diverse shirts. Ook de damesslips van de Mey Ilusion collectie vallen onder functioneel ondergoed. De slips zijn onzichtbaar onder een strakke outfit door de naadloze verwerking en de gelaserde pijpjes.

 

Filters

170 producten gevonden

 1. Mey Boxer Helsingborg heren 31421_2
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Boxer Smaland Heren 31221_1
  Beschikbare kleuren
 3. Mey String Soft Second Me Dames 79642  _1
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Performance 7/8 Legging Dames 68010 _1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Hipster Soft Second Me Dames 79649  _1
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Slip Soft Second Me Dames 79641  _1
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Boxer Short Tore Heren 32722_1
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Boxer Tore Heren 32721_1
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Boxer Short Holmsveden Heren 32622_1
  Beschikbare kleuren
 10. Mey Boxer Holmsveden Heren 32621_1
  Beschikbare kleuren
 11. Mey boxer Luspen Heren 32521_1
  Beschikbare kleuren
 12. Mey Boxer Barra Heren streepjes 6721_1
  Beschikbare kleuren

Filters

170 producten gevonden