Ondergoed

Heren Ondergoed

Er goed uitzien en je goed voelen begint bij de basis, ondergoed dus. Het is belangrijk daar aandacht aan te besteden. Een hemd of onderbroek die niet lekker zit of die je ziet door de kleding heen oogt niet goed en is storend. Ondergoed moet er mooi en fris uitzien, prettig dragen en geschikt zijn voor de outfit die je draagt.

Lees meer
 

Vervang je ondergoed op tijd, ook al is de verleiding groot om je lievelingsonderbroek tot op de draad te verslijten. Welk model slip, boxer of hemd je kiest is afhankelijk van onder welke kleding je het ondergoed draagt.

Van welk materiaal is het heren ondergoed gemaakt

Heel veel ondergoed wordt van Katoen gemaakt, katoen is fris en prettig in het dragen is ademend en goed wasbaar. Toch wordt er steeds meer ondergoed gemaakt met nieuwe materialen, zoals Modal, Lyocell, Viscose en Coolmaxvezels. De Cotton dry serie van Mey bijvoorbeeld is gemaakt van een katoenmix met Coolmaxvezels. Deze serie is heel geschikt voor mannen die last hebben van transpiratie. De nieuwe materialen hebben bijzonder prettige eigenschappen zoals een goed vochtopnemend – en ventilerend vermogen, het is zacht op de huid en het heeft een mooie uitstraling.

Welk ondergoed draag je

Op VINQ.nl kun je terecht voor sportondergoed en voor gewoon ondergoed. Sportondergoed draag je tijdens het sporten om ervoor te zorgen dat je huid droog blijft. Dit om snelle afkoeling te voorkomen. Te snelle afkoeling kan spierklachten veroorzaken. Sportondergoed geeft ook ondersteuning en zorgt voor een optimale ventilatie. Ondergoed moet niet te zien zijn door de kleding heen. Je ziet heel vaak mannen met een licht overhemd met daaronder een shirtje met korte mouwen. Zonde want het is veel mooier om een mouwloos shirt te dragen, deze zie je helemaal niet. Een mooie aansluitende boxer in een gladde kwaliteit is perfect voor onder een strakke broek. Ondergoed is de basis voor een perfecte look.

 

Filters

73 producten gevonden

 1. Mey Boxer Helsingborg heren 31421_2
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Boxer Smaland Heren 31221_1
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Boxer Short Tore Heren 32722_1
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Boxer Tore Heren 32721_1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Boxer Short Holmsveden Heren 32622_1
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Boxer Holmsveden Heren 32621_1
  Beschikbare kleuren
 7. Mey boxer Luspen Heren 32521_1
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Boxer Barra Heren streepjes 6721_1
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Boxer Rio Formoso Heren 2921_1
  Beschikbare kleuren
 10. 4004124358081_1
  Beschikbare kleuren
 11. 4004124357084_1
  Beschikbare kleuren
 12. Mey Hemd Superior Heren 34000_1
  Beschikbare kleuren

Filters

73 producten gevonden