Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

Damesondergoed

Mey Dames Ondergoed

Mey is een van de markleiders voor hoogwaardig dames ondergoed in Europa. Het ondergoed wordt met creativiteit, passie en oog voor detail ontworpen. Mey is innovatief en zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor mens en natuur

Lees meer
 

Ondergoed moet in ieder geval een goede basis zijn. Je lichaam verdient het beste draagcomfort. Goed afgewerkte pijpjes, zachte en huidvriendelijke materialen en natuurlijk een perfecte pasvorm.

Onder goed, boven mooi

Ondergoed voor dames moet soms vooral mooi en sexy zijn maar meestal mooi en functioneel. Slips en beha’s moeten je figuur op haar mooist laten uitkomen. Het kan lastig zijn om een slip te vinden die je niet ziet onder strakke kleding. Een string kan soms de oplossing zijn maar ook deze is vaak toch zichtbaar De Mey Illusion slips zijn een perfecte oplossing. De gelaserde afwerking en het gladde materiaal maakt deze serie heel populair. Geen tailleband en geen zoom. Ervaar het fantastische draaggevoel de Mey slips, strings, hemdjes, shirts en beha’s. Dames ondergoed van Mey daar heb je heel lang plezier van.

Verschillende keuzes in materialen

Mey gebruikt uitsluiten de aller beste kwaliteit materialen. Katoen bijvoorbeeld komt in de meeste gevallen uit Peru. Wordt daar met de hand geplukt en gesorteerd. Het zijn lange vezels die bijzonder zacht, scheurbestendig en duurzaam zijn. Ook nieuwe materialen als Modal, Lyocell en Coolmax worden om hun positieve eigenschappen verwerkt in het dames ondergoed. Ook Viscose wordt vaak toegepast in, het kan goed vocht opnemen, heeft een luxe uitstraling en droogt veel sneller dan Katoen. De diverse keurmerken geven aan dat Mey grote waarde hecht aan verantwoord produceren. Mey dames ondergoed geeft je een goed gevoel.