Onderbroeken

Heren Onderbroeken

Het woord zegt het al een broek voor eronder. Mannen stellen soms misschien wat minder eisen aan welke onderbroek ze dragen. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat het goed en lekker draagt. Het materiaal en de pasvorm staan voorop. Natuurlijk is hoe het eruit ziet ook heel belangrijk. De tijd van alleen maar functionele witte basic onderbroeken is voorbij.

Lees meer
 

Net als bij de dames is er steeds meer aandacht voor goed ondergoed. Dat wil zeggen goede materialen en een verantwoorde productie. Steeds meer mensen willen weten, hoe, waarvan en waar hun onderbroek is gemaakt. De goedkoopgekte van tien paar voor een spotprijs, past bij veel mensen niet meer.

Welk type onderbroek

Welke onderbroek je gaat dragen is sterk afhankelijk van smaak en van het moment dat je het gaat dragen. Onder het zakelijke pak is een strak model erg prettig. Een strakke aansluitende boxer tekent niet af onder een aansluitende pantalon. Ga je sporten dan is een sportonderbroek ideaal. Meestal wordt er dan gekozen voor een sportboxer. Deze zijn gemaakt van materiaal dat goed ventileert en de huid drooghoudt. Transpireer je veel kijk dan eens naar het Cotton dry ondergoed van Mey. De boxers en slips zijn gemaakt van een mix met Katoen en COOLMAX. Deze onderbroeken hebben een perfect vocht- en temperatuurregelend effect op de huid.

Onderbroeken en mode

De keuze in onderbroeken is enorm. Qua model maar ook qua print, materiaal en model. Je kunt kiezen voor een slip, een slip met of zonder gulp. Voor een boxer of een hipster, stak of een wijd model. Met een printje of een kleurtje of gewoon zwart of wit. Ook de materiaalkeuze is groot. Katoen is nog steeds heel geliefd maar er zijn tegenwoordig ook veel nieuwe materialen zoals Coolmax, Modal en Lyocell. Deze hebben zeer prettige eigenschappen op het gebied van vochtopnemendvermogen, snelle droging, luxe uitstraling en zachtheid en soepelheid.

 

Filters

46 producten gevonden

 1. Mey Boxer Short Alunda Heren 32822_1
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Boxer Karlstad Heren 31321_3
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Boxer Koping Heren 31921_1
  Beschikbare kleuren
 4. Mey Boxer Falkenberg Heren 31821_1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Boxer Ostersund Heren 31721
  Beschikbare kleuren
 6. Mey Boxer Malmö Heren 31021_1
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Boxer Sankt Anna Heren 54321_1
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Boxer Marieholm Heren 31621_1
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Boxer Solberg Heren 33121_1
  Beschikbare kleuren
 10. Mey Boxer Sjoland Heren 32921_1
  Beschikbare kleuren
 11. Mey Boxer Alunda Heren 32821_1
  Beschikbare kleuren
 12. Mey Boxer Helsingborg heren 31421_2
  Beschikbare kleuren

Filters

46 producten gevonden