Boxershorts

Heren Boxershorts

Boxershorts zijn veruit het meest gedragen ondergoeditem voor mannen. De tijd dat mannen tevreden waren met een witte onderbroek ligt al heel lang achter ons. Boxershorts worden aangeboden in heel veel kleuren en in heel veel verschillende prints. Van een klassiek ruitje tot een bloemenprint.

Lees meer
 

Werkelijk alles mag en kan, maak in ieder geval een keuze die bij je past, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Ook leuk is om een boxershort cadeau te geven in een stijl of print die bij hem past.

Keuze in boxershorts

De boxershort is verkrijgbaar als strak, oftewel aansluitend model, en als wijd model. Strakke aansluitende boxers zijn gemakkelijker onder een strakke broek. Ze sluiten mooi aan en tekenen niet af Sommige mannen geven de voorkeur aan een wijd model short, ze worden ook veel als pyjama gedragen. De tailleboord van de heren shorts kunnen verschillend zijn. Soms is er een gladde elastische boord als het ware op gezet en soms loopt de stof van de boxer door in een elastische tailleboord. De klassieke wijde boxershort heeft meestal een gulp met knoopjes maar ze zijn er ook zonder gulp.

Verschillende materialen in boxershorts

De meeste boxershorts zijn in een Katoenmix of geheel van Katoen. Shorts om mee te sporten zijn nooit van Katoen omdat deze snel moeten kunnen drogen in verband met het droog blijven van de huid en daardoor een te snelle afkoeling. Deze boxers zijn gemaakt van vezels die de huid drooghouden en die goed ventileren. Transpireer je veel en snel dan is de Mey Cotton dry boxer echt een aanrader. Een boxer met airco. De vochtregulerende COOLMAX vezels zorgen voor een perfect klimaat op de huid, verkoelend en vochtregulerend.

 

Filters

29 producten gevonden

 1. Mey Boxer Barra Heren streepjes 6721_1
  Beschikbare kleuren
 2. Mey Boxer Rio Formoso Heren 2921_1
  Beschikbare kleuren
 3. Mey Boxer Ipanema Heren 30521_1
  Beschikbare kleuren
 4. 4004124357787_1
  Beschikbare kleuren
 5. Mey Shorty Superior Heren 34021_1
  Beschikbare kleuren
 6. Mey boxer Pilar Heren 2721_1
  Beschikbare kleuren
 7. Mey Boxer Rio Heren 2621_1
  Beschikbare kleuren
 8. Mey Boxer Vilanova Heren_1
  Beschikbare kleuren
 9. Mey Boxer Cedro Heren 30421_1
  Beschikbare kleuren
 10. Mey Boxer Sao Pedro Heren 53621_1
  Beschikbare kleuren
 11. Mey Boxer Unlimited Heren 33021_1
  Beschikbare kleuren

Filters

29 producten gevonden