Panty's

VINQ Panty's

Begin jaren zestig kwamen de eerste panty’s op de markt. Tot deze tijd droegen dames jarretel kousen. In de jaren zestig werden de rokjes steeds korter en kwam de behoefte aan een kous met broekje omdat door het korte rokje de jarretel te zien was. Nog steeds staat de ontwikkeling rondom de panty niet stil.

Lees meer
 

Nieuwe materialen en technieken maken dat de panty’s steeds mooier en comfortabeler worden. Het is echter nog steeds niet gelukt om een mooie panty op de markt te brengen die niet laddert. Let bij het kopen van panty’s goed op welk merk je koopt. De verschillende merken hanteren namelijk verschillende maatsystemen. Een Italiaanse maat 38 is geen Nederlandse maat 38. De panty’s die wij op onze site VINQ.nl verkopen zijn van het merk FALKE, zij hanteren het Duitse maatsysteem wat vergelijkbaar is met het Nederlandse maatsysteem

Panty’s in verschillende diktes

Panty’s zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor welke dikte (denier) je kiest heeft met je outfit en met het seizoen te maken. In de winter is het heel leuk om een dikkere panty te dragen. Bij een chiquere outfit is een dunnere panty vaak iets mooier. Huidkleurige panty’s zijn eigenlijk alleen aan te bevelen in een hele dunne variant, wij noemen deze zomerpanty’s. Je creëert hiermee prachtige benen in een natuurlijke teint. Bezuinig niet op beenmode want met een foute panty kun je de mooiste en duurste outfit verpesten.

Functionele panty’s

Heel veel dames hebben problemen met de doorbloeding van de benen. Een staand beroep of een zwak vaatsysteem kan allerlei problemen veroorzaken. Het dragen van panty’s met een lichte of zwaardere compressie voorkomt of verbetert een slechte doorbloeding en de klachten die daar uit ontstaan zoals vermoeide benen, opgezette voeten en spataderen. Daarnaast zijn er de figuur corrigerende panty’s die perfect zijn onder bijvoorbeeld een strakker zittend jurkje. Ook de benen worden prachtig mooi gevormd.

 

Filters

52 producten gevonden

 1. FALKE Free Style Maillot Dames 48587_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Visceral Beauty Fantasiepanty Dames 41141_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Mac Druid Fantasiepanty Dames 41149_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Blackout Fantasiepanty Dames 41150_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Rose Drama Fantasiepanty Dames 41140_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Cassic Netpanty Dames 41138_1
  Beschikbare kleuren
 7. Esprit Panty 50 Denier Dames 18404_1
  Beschikbare kleuren
 8. Esprit Shaping Panty 80 Denier Dames 18040_1
  Beschikbare kleuren
 9. Esprit Cotton Panty Dames 19406_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Seidenglatt Panty 80 Denier Dames _1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Seidenglatt Panty 40 Denier Dames_1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Seidenglatt Panty 15 Denier Dames _1
  Beschikbare kleuren

Filters

52 producten gevonden