Panty's

VINQ Panty's

Veel vrouwen hebben een soort van haat- liefdeverhouding met de panty of de broekkous zoals een panty genoemd wordt in België. Als vrouw wil je er graag op en top vrouwelijk uitzien in een leuk jurkje of rokje. Maar die panty maakt het lastig, vaak is deze te groot of te klein en te snel kapot

Lees meer
 

Begin jaren 60 kwamen de eerste panty’s op de markt. Tot die tijd droegen dames kousen met een jarretel. Deze waren echt niet te vergelijken met het comfort van de panty zoals we die nu kennen. Nog steeds is de panty in ontwikkeling. Nieuwe materialen en innovatieve technieken maken de panty steeds mooier en fijner om te dragen.

Wat maakt de ene panty beter dan de andere panty

Ten eerste is de maatvoering van grote invloed op hoe een panty zit. De verschillende pantymerken hanteren verschillende maatsystemen. Een Italiaanse maat valt vele maten kleiner uit dan de maatvoering die wij in Nederland en België kennen. Panty’s van FALKE hanteren het Duitse maatsysteem die gelijkt loopt met het maatsysteem dat wij kennen. Een goede panty is aan de achterkant iets hoger, dit komt de pasvorm ten goede. De panty’s die wij op VINQ.nl aanbieden zijn dubbeldraads gebreid, dat wil zeggen dat ze daardoor vele malen sterker zijn dan andere meestal goedkopere panty’s. Al onze panty’s zijn voorzien van een hygiënisch kruisje en hebben een comfortabele tailleboord. Sommige panty’s zijn volgens het 3D principe geweven, deze panty’s hebben een prachtige ragfijne structuur en sluiten perfect aan op het been.

Voor welke panty kies je

Welke panty je kiest is afhankelijk van het seizoen, van je outfit en op welk moment je de panty gaat dragen. In de zomer is bijvoorbeeld een naturel zomerpanty perfect, in de winter is een dikkere panty vaak heel mooi. Een gekleurde panty of een fantasie panty kan een outfit een totaal andere look geven. Soms is het nodig om een functionele panty te dragen. Bijvoorbeeld een panty die de doorbloeding stimuleert als je lang moet staan of last hebt van een slechte doorbloeding . Op VINQ.nl bieden we zelfs panty’s aan die de huid verbeteren, zoals de FALKE Cellulite Control. Dus dames een goede panty kopen kost tijd, een goedkoopje is uiteindelijk vaak een bron van heel veel ergernis.

 

Filters

55 producten gevonden

 1. FALKE Free Style Maillot Dames 48587_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Visceral Beauty Fantasiepanty Dames 41141_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Mac Druid Fantasiepanty Dames 41149_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Blackout Fantasiepanty Dames 41150_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Rose Drama Fantasiepanty Dames 41140_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Cassic Netpanty Dames 41138_1
  Beschikbare kleuren
 7. Esprit Panty 50 Denier Dames 18404_1
  Beschikbare kleuren
 8. Esprit Shaping Panty 80 Denier Dames 18040_1
  Beschikbare kleuren
 9. Esprit Cotton Panty Dames 19406_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Seidenglatt Panty 80 Denier Dames _1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Seidenglatt Panty 40 Denier Dames_1
  Beschikbare kleuren

Filters

55 producten gevonden