Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Panty's Dames

FALKE Panty’s Dames

FALKE brengt met vernieuwende technieken en materialen panty’s voor de vrouw van nu. Een perfecte maatvoering zorgt ervoor dat de FALKE panty heel comfortabel zit. Op uw werk, thuis of een feestelijke gelegenheid, FALKE panty’s zijn er voor elk moment en elke gelegenheid. Het kiezen van de panty die bij u past is belangrijk en is afhankelijk van een aantal verschillende factoren; Welke outfit draagt u, moet de panty corrigerend of ondersteunend zijn, moet het een dikke panty zijn of juist een hele dunne voor in de zomer?

Lees meer
 

FALKE gekleurde panty’s

Houdt u van color blocking of gewoon van gekleurde panty’s dan heeft FALKE u zeker iets te bieden Elk seizoen brengt FALKE nieuwe kleuren in de basis panty’s. Met kleur laat je zien wie je bent. Hoe leuk is het om een little black dress gecombineerd met een uitgesproken gekleurde panty.

FALKE fantasie panty’s

Maak uw outfit net iets leuker en spannender met een leuke fantasiepanty. De fantasiepanty’s van FALKE zijn geinspireerd op de nieuwste modetrends. Soms heel eenvoudig soms heel uitgesproken, maar altijd opvallend en onderscheidend.

FALKE zomerpanty’s

Ook in de zomer of in het vroege voorjaar is het vaak mooier om toch een panty te dragen. Daarvoor heeft FALKE ultra dunne transparante zomerpanty’s in de collectie. Een 8,10 of 12 denier panty die u benen een hele natuurlijke look geven. Het lijkt of dat u geen panty aan heeft, dat is toch wat we willen!

FALKE corrigerende panty’s

Bijna elke vrouw heeft zo haar “probleemzone’s”. FALKE heeft een aantal corrigerende panty’s waarin u nog gewoon kunt ademhalen, maar die u figuur in dat strakke jurkje toch net iets mooier uit laat uitkomen.

FALKE steunpanty’s

Heeft u last van een slechte doorbloeding van uw benen of bent u iemand die veel moet staan, dan is een steungevende panty van FALKE iets voor u. Door middel van druk opbouw, stimuleren deze panty’s de doorbloeding van uw benen. Ook tijdens het reizen, vooral tijdens het vliegen zijn deze steungevende panty’s een aanrader. De steunpanty’s van FALKE hebben een prachtige luxe uitstraling en lijken in niets meer op de “steunkousen” van de generatie die achter ons ligt.

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een from 10 gebaseerd op  klantbeoordelingen.