Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
VINQ Effen Panty's

VINQ Effen Panty's

FALKE effen panty's zijn  van een bijzonder hoge kwaliteit. Dit geldt voor de gebruikte materialen voor de breitechniek , de pasvorm en voor de maatvoering. FALKE effen panty's zijn er in verschillende diktes te beginnen bij de zomerpanty Lunelle in een 8 denier tot de Pure Matt in 100 denier.

Lees meer
 

Ook de structuur van de panty's kan verschillen. FALKE panty's worden dubbeldraads geweven dat betekent dat ze daardoor extra sterk zijn en dat ze ook veel langer mooi blijven. In het weefsel van de panty ontstaan daardoor minder snel haaltjes. Mocht er toch een haaltje ontstaan dan kunt u door er over heen te wrijven het haaltje er vaak weer uitwrijven. Sommige FALKE effen panty's hebben een mooie glans andere hebben een fijne matte uitstraling. Veel matte FALKE effen panty's worden met een speciale 3D-weeftechniek gebreid. Deze techniek maakt het mogelijk dat je de breistructuur van de panty met het oog bijna niet meer ziet. Dit geeft een prachtige luxe uitstraling op uw benen.

FALKE maakt de broekjes aan de achterzijde iets hoger waardoor de pasvorm verbeterd en de panty niet gaat afzakken. Het kruisje is gemaakt van een innovatief antibacterieel materiaal, heel hygiënisch dus. De naadjes zijn vlak zodat ze niet voelbaar en onder de meeste kleding ook niet zichtbaar zijn. FALKE effen panty’s zijn prettig om te dragen en geven uw benen een mooie vrouwelijke uitstraling.