Steunpanty's

VINQ Steunpanty's

Leefstijl en gezondheid gaan een steeds grotere rol spelen in ons leven. FALKE speelt hierop in met een vernieuwend programma steunpanty’s. Niet meer de lelijke dikke steunpanty, s  zoals wij die kennen van onze moeders of oma’s maar met steunpanty’s die gezien mogen worden. De nieuwe FALKE steunpanty’s of te wel compressie panty’s combineren de medische werkzaamheid met het steeds belangrijker wordende cosmetische effect. We hechten steeds meer waarde aan een gezonde leefstijl maar we willen er ook tijdens ons werk en onze vrije tijd goed uit zien.

Lees meer
 

Het vernieuwende en innovatieve steunprogramma van FALKE kan worden verdeeld in twee categorieën te weten, FALKE  Energize en FALKE Vitalize. Door druk te geven op de wand van de slagader kan deze zich ontspannen, de slagader zich kan zich zo verwijden hierdoor kan er meer zuurstofrijk bloed door de slagader stromen. Het gevolg van een betere doorbloeding is een groter opname vermogen van zuurstof en voedingstoffen waardoor uw benen actiever en gezonder blijven.FALKE heeft een speciale techniek ontwikkeld om het aantrekken van de kous te vergemakkelijken. De FALKE inslag bestaat uit twee dunne elastan draden, waarbij de ene met de andere verweven is. Door dit “accordeoneeffect” rekt het materiaal beter en kan het dus ook soepeler en makkelijker worden aangetrokken. De volledige compressie ontplooit zich pas helemaal als de panty aan is. De elastische kern is met Polyamide bekleed, waardoor de panty aangenaam zacht aanvoelt op de huid.

FALKE Energizer

De leg Energizer is de steunpanty met de meeste compressie. Deze steunpanty stimuleert ook de dieper gelegen bloedvaten. Door een perfect geïntegreerd drukverloop dat gebaseerd is op de nieuwste technieken, worden de bloedcirculatie en de doorbloeding van het been optimaal door de leg Energizer bevorderd. Een slecht functionerend vaatsysteem wordt door de FALKE leg Energizer ondersteund zodat klachten verminderen of kunnen worden voorkomen. De FALKE Energize  steunpanty geeft een druk van 18-20 mmHg, deze valt in de bovenste schaal van  steunklasse I tegen steunklasse II aan. Dit is informatie waarmee u ook eventueel met uw arts kunt overleggen of dat voldoende compressie is.

 FALKE Vitalizer

De FALKE Vitalize steunpanty stimuleert de bloedvaten in de bovenste huidlagen. Uw benen raken minder snel vermoeid. Een optimale doorbloeding heeft ook een positief effect op uw huid en het voorkomen van spataderen. De FALKE Vitalize steunpanty geeft  druk van 16-18 mmHg, deze valt net in steunklasse l

Filters

7 producten gevonden

 1. FALKE Leg Vitalize Panty Medium 20 den 40542_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Leg Vitalizer 40 Steunkniekous Dames 41746_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Leg Vitalizer Panty 40 denier 40546_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Leg Energizer Panty Strong 50 den 40565_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Leg Energizer Panty Strong 30 den 40563_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Invisible Leg Energizer Strong 15 Den 40560_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Cellulite Control 20 Panty
  Beschikbare kleuren

Filters

7 producten gevonden