Steunpanty's

VINQ Steunpanty’s Dames

Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker gevonden. Producten die onze gezondheid optimaliseren en beschermen zijn ook in de beenmode niet meer weg te denken. Falke heeft een vernieuwde collectie steunpanty’s ontwikkeld.

Filters

13 producten gevonden

 1. FALKE Leg Vitalizer 40 Steunkniekous Dames 41746_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Leg Vitalizer Panty 40 denier 40546_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Leg Energizer Panty Strong 50 den 40565_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Leg Energizer Panty Strong 30 den 40563_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Invisible Leg Energizer Strong 15 Den 40560_1
  Beschikbare kleuren
 6. 4043874275729_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Leg Energizer Strong 15 Invisible
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Cellulite Control Pantybroekje
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Cellulite Control 20 Panty
  Beschikbare kleuren
 10. 4043876911861_1
  Beschikbare kleuren
 11. 4043876968421_1
  Beschikbare kleuren
 12. 4043876967264_1
  Beschikbare kleuren

Filters

13 producten gevonden

Steungevende panty’s voor een nieuwe generatie vrouwen die graag gezond en vitaal wil blijven maar die geen concessies wil doen. De vrouw van nu wil gezonde maar ook vooral mooie benen! De steunpanty’s van FALKE hebben een bijzonder mooie en luxe uitstraling. Functionaliteit en schoonheid komen hier op een perfecte wijze samen.

Door druk te geven op de wand van de bloedvaten kan deze zich ontspannen, het bloedvat kan zich zo verwijden waardoor er meer zuurstofrijk bloed door de bloedvaten kan stromen. Het gevolg van een betere doorbloeding is een groter opname vermogen van zuurstof en voedingstoffen waardoor uw benen actiever en gezonder blijven. FALKE heeft een speciale techniek ontwikkeld om het aantrekken van de panty wat te vergemakkelijken. Het teenstukje is zo gemaakt dat het niet te strak om de tenen kan gaan zitten. De elastische kern van het garen is met Polyamide bekleed, waardoor de panty aangenaam zacht aanvoelt op de huid.

Het vernieuwende en innovatieve steunprogramma wat betreft de panty’s van FALKE kan worden verdeeld in twee categorieën te weten:

• FALKE Energize

• FALKE Vitalize

FALKE Energizer panty

De leg Energizer is de FALKE steunpanty met de meeste compressie (druk). Deze steunpanty stimuleert ook de dieper gelegen bloedvaten. Door een perfect geïntegreerd drukverloop dat gebaseerd is op de nieuwste technieken, wordt de bloedcirculatie en de doorbloeding van het been optimaal door de FALKE leg Energizer bevorderd. Een slecht functionerend vaatsysteem wordt door de FALKE leg Energizer ondersteund zodat klachten verminderen of kunnen worden voorkomen. De FALKE Energize steunpanty geeft een druk van 18-20mmHg, deze valt in de bovenste schaal van steunklasse I tegen steunklasse II aan. Dit is informatie waarmee u ook eventueel met uw arts kunt overleggen of dat voldoende compressie is.

FALKE Vitalizer panty

De FALKE Vitalize steunpanty stimuleert de bloedvaten in de bovenste huidlagen. Uw benen raken minder snel vermoeid. Een optimale doorbloeding heeft ook een positief effect op uw huid en op het voorkomen van spataderen. De FALKE Vitalize steunpanty geeft druk van 16-18 mmHg, deze valt net in steunklasse l.