Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
FALKE Zomerpanty's

VINQ Zomerpanty's Dames

FALKE zomerpanty’s geven uw benen een hele natuurlijke kleur. Door de open structuur zijn  zomerpanty’s nooit te warm om te dragen. De zomerpanty kunt u zien als make up voor uw benen. De pasvorm van FALKE panty’s is perfect. Door de iets verhoogde achterkant van de panty zit de zomerpanty als een  “broek”.

Lees meer
 

Wilt u de FALKE zomerpanty dragen in een open schoentje dan is dat geen probleem. Het teenstukje van de zomerpanty is onzichtbaar verstevigd. De panty bedekt uw tenen, zonder dat dit te zien is. U kunt zelfs kiezen voor een zomerpanty zonder teenstukje. Deze panty wordt de toeless zomerpanty genoemd. Geen blote benen maar wel blote tenen!

Het belangrijkste bij het kopen van een  FALKE zomerpanty is het kiezen van de juiste kleur. De kleur moet passen bij uw eigen huidkleur. Uiteindelijk is het de bedoeling dat uw armen, uw gezicht en uw benen ongeveer dezelfde kleur hebben. Hoe lichter uw huidkleur hoe lichter de kleur van de zomerpanty. Hoe donkerder uw huidkleur hoe donkerder de zomerpanty.

Heeft u een lichte huidkleur kies dan voor de kleur Powder.  Voor de licht tot iets gekleurde huid adviseren wij de kleur Brasil, dit is tevens de meest gekozen kleur. Bent u behoorlijk bruin getint kies dan voor de kleur Sun of Noisette. Voor dames met een donker getinte huidskleur is de Coffee of de Brenda een mooie natuurlijke kleur.