Sokken

Sokken

Sokken vertellen iets over de drager. Klassiek of trendy, kleurrijk of ingetogen. Ga je voor gemak of meer voor een stijlvolle look. Onze meest verkochte herensok is de FALKE Airport. Dit is de perfecte sok voor onder het pak voor elk seizoen.

Lees meer
 

Voor dames is het FALKE Softmerino sokje zeer populair. Beide sokken zijn gemaakt in een wol- katoenmix. Een sterke samenstelling en een prettige materiaalmix voor vrijwel de meeste voeten. Zomers is het ook heel fijn om een superdun sokje te dragen zodat de voeten koel en fris blijven.

Kwaliteit van de sok

Sokken zijn tegenwoordig overal te koop. Soms krijg je ze zelfs gratis bij aankoop van bijvoorbeeld een pak. Ook vind je gebundelde sokken voor een spotprijs bij de supermarkt of bouwmarkt. Maar wat maakt nu dat er vaak grote prijsverschillen zijn in sokken. Een onesize sok zal goedkoper zijn dan een sok op maat. Ook het materiaalgebruik kan de prijs bepalen. Merinowol is een duurder materiaal dan bijvoorbeeld Katoen. Ook de herkomst en de verwerking van de materialen bepalen de kwaliteit en ook de prijs. Restafval van Katoen of wol dat verzameld wordt en als bulk wordt aangeleverd bij een fabriek heeft natuurlijk een totaal andere prijs dan pure materialen van een hoge kwaliteit. Gelukkig worden mensen zich steeds meer bewust van het feit dat ook arbeidsomstandigheden en milieu een rol spelen. Verantwoord kopen wordt steeds belangrijker.

Sokken oorlog

In veel gezinnen woedt een stille sokken oorlog. De fijnste sokken worden vaak ingepikt door leden van het gezin met dezelfde schoenmaat. Sokken verdwijnen spontaan en niemand weet waar ze zijn gebleven. De eenlingen blijven eenzaam achter om tenslotte met een andere eenling verenigd te worden ook al passen ze niet echt bij elkaar. Een oplossing kan zijn, ieder lid van het gezin een eigen kleur sokken. Modisch gezien is dit niet echt een oplossing. Fantasiesokken maken in ieder geval het uitzoeken van de sokken al een stuk gemakkelijker. Sokkenclips zodat de sokken twee aan twee de wasmachine ingaan kunnen een oplossing zijn maar vraagt wel veel discipline. Kortom het is een oorlog die moeilijk te winnen valt.

 

Filters

349 producten gevonden

 1. Falke Love You Babysokje 12217_1
  Beschikbare kleuren
 2. Falke Sleep Well Babysokje 12214_1
  Beschikbare kleuren
 3. Burlington Leo Argyle Sokje Dames 20738_1
  Beschikbare kleuren
 4. Burlington X-Ray Print Herensok 21858_1
  Beschikbare kleuren
 5. Burlington Mystical Bouquet Sokje Dames 20742_1
  Beschikbare kleuren
 6. Falke Lucky Sokje Kinderen 12838_1
  Beschikbare kleuren
 7. Falke Cat Babysokje 12246_1
  Beschikbare kleuren
 8. Falke Robot Sokken Kinderen 12243_1
  Beschikbare kleuren
 9. Falke Stars Babysokje 12250_1
  Beschikbare kleuren
 10. Falke Stars Print Sokje Kinderen 12249_1
  Beschikbare kleuren
 11. Falke Astronaut Sokken Kinderen 12242_1
  Beschikbare kleuren
 12. Falke Unicorn Sokje Kinderen 12223_1
  Beschikbare kleuren

Filters

349 producten gevonden