Leuke sokken

Ben je op zoek naar leuke sokken of hippe sokken dan zit je bij ons helemaal goed. Je vindt bij ons gekke sokken, grappige sokken maar ook nette leuke sokken. Sokken moeten passen bij wie je bent. Houd je wel van een beetje provoceren dan kies je bijvoorbeeld voor een sok met een statement. Ben je meer van de nette pakken? Het hoeft niet altijd gek te zijn, op VINQ.nl vind je voor elke stijl een mooie sok. Met een leuke en bijzondere sok laat je subtiel zien dat je je aan de regels houdt maar dat je niet op wilt gaan in de grijze massa.

Lees meer
 

Waarom draag je leuke sokken

• Om op te vallen
• Je eigen stijl te laten zien
• Ze terug te vinden in de was
• Omdat je er blij van wordt

Gekke sokken en grappige sokken, de leukste trends

Sokken met felle kleuren en gekke prints staan ontzettend vrolijk en andere mensen worden er vrolijk van. Grappige sokken vertellen een verhaal. Het verhaal van jou, jij zegt met je sokken dat je bewust kiest voor iets anders, iets geks, iets dat opvalt. Je onderscheid jezelf in het landschap van saaie blauwe en zwarte sokken. Volgens Elite Daily zijn mensen met gekke sokken of grappige sokken slimmer, hebben ze meer succes en zijn ze revolutionairder. Een revolutie tegen de grijze massa!

Van Sushi sokken en Cat sokken tot Ananas sokken

Op VINQ.nl vind je sokken met diverse grappige of bijzondere afbeeldingen. Sushi sokken, sokken met fast food, sokken met katten, met ananassen, aardbeien, ijsjes en nog veel meer. Ben je op zoek naar speciale sokken om cadeau te geven dan hebben we vast wel een sok die op het lijf geschreven is. Sokken met fruit of ander lekkers zijn bijzonder in trek. We bieden een ruime keuze, er zit vast wel iets lekkers of leuks bij. Ook sokken met dierenprints zijn erg favoriet.

Vrolijke, gekleurde sokken maar ook sokken met print

Vrolijke gekleurde sokken zijn leuk en vallen op. Het hoeft niet altijd blauw, grijs of zwart te zijn. Alleen met kleur vrolijk je jouw outfit al best een beetje op. De ene dag een sok met print de andere dag een gekleurde sok, wissel het gewoon een beetje af. Het grote voordeel van gekleurde sokken en sokken met een print is dat je ze gemakkelijk bij elkaar zoekt na het wassen.

Grappige sokken met tekst, echt leuke sokken!

In een artikel in de QUARTZ beschrijven ze het effect van een grappige of kleurrijke sok: “Kleurrijke exemplaren zijn een goede ijsbreker om met anderen in contact te komen. Nog een voordeel is dat je jezelf neerzet als iemand met lef of als een creatief type. Je komt daardoor makkelijker weg met het breken van de regels.” Sokken met een tekst spreken natuurlijk voor zichzelf, daar heb je geen woorden meer voor nodig

Filters

211 producten gevonden

 1. Falke Love You Babysokje 12217_1
  Beschikbare kleuren
 2. Falke Sleep Well Babysokje 12214_1
  Beschikbare kleuren
 3. Burlington X-Ray Print Herensok 21858_1
  Beschikbare kleuren
 4. Burlington Mystical Bouquet Sokje Dames 20742_1
  Beschikbare kleuren
 5. Falke Lucky Sokje Kinderen 12838_1
  Beschikbare kleuren
 6. Falke Robot Sokken Kinderen 12243_1
  Beschikbare kleuren
 7. Falke Stars Babysokje 12250_1
  Beschikbare kleuren
 8. Falke Stars Print Sokje Kinderen 12249_1
  Beschikbare kleuren
 9. Falke Astronaut Sokken Kinderen 12242_1
  Beschikbare kleuren
 10. Falke Unicorn Sokje Kinderen 12223_1
  Beschikbare kleuren
 11. Falke Stars sokje Kinderen 12221_1
  Beschikbare kleuren
 12. Falke Glitter Boot Babysokje 12212_1
  Beschikbare kleuren

Filters

211 producten gevonden