Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Fantasie sokken

FALKE Fantasie sokken

In de wereld van de grijze pakken is het mogelijk om je te onderscheiden door het dragen van een paar leuke fantasie sokken. Met  fantasie sokken laat je subtiel zien dat je je aan de regels houdt maar dat je niet op wilt gaan in de grijze massa.

Lees meer
 

FALKE fantasie sokken zijn er in vele designs en kleuren. Van zeer opvallende tot een hele subtiele fantasie sok met een ton sur ton ingebreid motief.  Een voorbeeld van een subtiele fantasie sok is bijvoorbeeld de FALKE fine shadow heren fantasie sok met een tweekleuren effect. En wie kent niet de klassieke Burlington ruit die staat voor een bepaalde stijl.

Ook na het werk is het leuk om FALKE fantasie sokken te dragen in de sneaker of een grove boot. FALKE heeft voor elke outfit wel een passende fantasie sok. Voor mannen maar ook zeker voor vrouwen en kinderen heeft FALKE elk seizoen weer een leuke collectie.

Een extra reden om voor een FALKE fantasie sok te kiezen is het gemak waarmee je de sokken terug kunt vinden tussen de gewassen sokken , zeker wanneer het een berg sokken van meerdere gezinsleden betreft.