Hardloopsokken

VINQ.nl FALKEwinkel Hardloopsokken

FALKE Hardloopsokken

FALKE hardloopsokken zijn speciaal ontwikkeld voor de hardloopsport. De FALKE hardloopsokken hebben een perfecte schok- en vochtabsorptie en ondersteunen uw voeten waar nodig. De FALKE RU hardloopsokken zijn anatomisch gevormd zodat ze precies om de voet passen. Een goede pasvorm is belangrijk om irritaties of blaren te voorkomen.

Lees meer
 

Het Ergonomic Sport System waartoe deze RU hardloopsokken behoren maakt onderscheid tussen dames- en herensokken. De FALKE RU hardloopsokken zijn precies afgestemd op de anatomische gegevens van de dames- en herenvoet.

FALKE RU4 hardloopsokken

De FALKE RU4 hardloopsok is geschikt voor zowel de recreatieve als de professionele hardloper. De FALKE RU4 is qua dikte afgestemd op de neutrale hardloopschoen. De RU4 Short is de korte versie, de hoogte van de RU4 Short komt tot net boven de enkel. De RU4 invisible is zoals de naam al aangeeft een laag sokje waarvan alleen een stukje van het hakgedeelte te zien is. In de hak zijn siliconen draadjes aangebracht waardoor de FALKE RU4 invisible goed aan de voet blijft zitten.

FALKE RU4 Cool hardloopsokken

De FALKE RU4 Cool hardloopsokken bevatten een Coolmaxvezel, deze zorgt voor een verkoelend effect. Deze hardloopsok is verkrijgbaar in een normale hoogte en in een short variant.

FALKE RU4 Light

De RU4 light is een light variant op de gewone RU4. Een iets lichtere hardloopsok voor een directe krachtoverbrenging en direct schoencontact. De lichtere voering kan drukplekken verminderen. De samenstelling met Lyocell maakt dat deze hardloopsok zeer zacht en prettig aanvoelt op de huid, bovendien heeft Lyocell een groter vochtopnemend vermogen.

FALKE RU5 Short hardloopsokken

De FALKE RU5 short is een ultra dunne hardloopsok. De FALKE RU5 Short hardloopsok is zeer geschikt voor de hardloper die een goed contact met de schoen belangrijk vindt. De wreef van de FALKE RU5 short hardloopsok bestaat voor een gedeelte uit een open meschstructuur voor een optimale ventilatie.

FALKE RU Stabilizing hardloopsokken

De FALKE RU Stabilizing hardloopsok geeft uw voet extra stabiliteit. De compressiezone rondom de enkel stabiliseert en corrigeert. De FALKE RU Stabilizing is een zeer geschikte hardloopsok om te lopen op onverharde wegen, zoals bij trailrun en bootcamp. Ook voor hardlopers met zwakke enkels of enkelblessures is de FALKE RU Stabilizing een absolute aanrader.

FALKE RU Achilles hardloopsokken

De FALKE RU Achilles hardloopsok is ontwikkelt voor de hardloper met achillespeesklachten. De RU Achilles hardloopsok masseert door middel van siliconen nopjes het weefsel rondom de achillespees en stimuleert daarmee de doorbloeding van het achillespeesweefsel. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat ontstekingen en irritaties sneller kunnen herstellen.

FALKE RU Energizing compressiekousen

De RU Energizing compressie kniekous stimuleert de doorbloeding van uw benen. Daarnaast stabiliseert de RU Energizing de trillingen in gewrichten, pezen en spieren. Door een betere doorbloeding worden afvalstoffen sneller afgevoerd, kramp en vermoeidheid door verzuring worden hiermee voorkomen. De FALKE RU Energizing is ook verkrijgbaar als Tube, het voordeel van de FALKE RU Tube is dat u zelf kunt bepalen welke dikte hardloopsok u prettig vindt.

 

Filters

33 producten gevonden

 1. FALKE Achilles Compressiesok Dames 16763_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Achilles Compressiesok Heren 16762_1
  Beschikbare kleuren
 3. 4043874454704_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE RU4 Light Hardloopsok Dames 16761_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE RU4 Check Short Heren 16740
  Beschikbare kleuren
 6. 4004757040339_1
  Beschikbare kleuren
 7. 4043874454346_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE RU4 Short Cool Dames 16749
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE RU4 Cool Hardloopsok Dames 16747
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE RU4 Stripe Hardloopsok Dames_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE RU4 Stripe Hardloopsok Heren_1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE RU4 hardloopsok voor kinderen _1
  Beschikbare kleuren

Filters

33 producten gevonden