Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

VINQ Hardloopsokken Dames


VINQ Hardloopsokken Dames

FALKE hardloopsokken voor dames houden je voeten koel en droog, waardoor je blaren voorkomt. De hardloopsokken van FALKE hebben geen naden waardoor de sok niet gaat irriteren. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor draagcomfort. De hardloopsokken van FALKE voor dames zijn er in verschillende uitvoeringen.

Lees meer
 

FALKE RU4 hardloopsokken

De FALKE RU4 hardloopsok voor dames zijn geschikt voor beginnende tot ervaren lopers. Deze licht versterkte hardloopsok is perfect afgestemd op de neutrale hardloopschoen. De FALKE RU4 Short zijn korte hardloopsokken voor dames met dezelfde eigenschappen als de FALKE RU4 hardloopsokken. De FALKE RU4 Invisible hardloopsokken voor dames is een onzichtbare hardloopsok met dezelfde eigenschappen als de FALKE RU4.

FALKE RU4 Cushion hardloopsokken

De FALKE RU4 Cushion hardloopsokken voor dames zijn geschikt voor hardlopers die met dempende schoenen hardlopen. Deze licht versterkte sok heeft een extra demping onder de voetzool die je extra comfort bied tijdens het hardlopen. De FALKE RU4 Cushion Short  voor dames is een korte hardloopsok voor dames met dezelfde eigenschappen als de FALKE RU4 Cushion hardloopsokken.

FALKE RU5 Short hardloopsokken

Deze FALKE RU5 Short hardloopsokken voor dames zijn geschikt voor ervaren hardlopers. Deze dunne hardloopsok zorgt voor een goed contact met schoen. De FALKE RU5 Short hardloopsokken voor dames zijn korte hardloopsokken.

FALKE RU Stabilizing hardloopsokken

De FALKE RU Stabilizing hardloopsokken voor dames zijn geschikt voor hardlopers die op onverharde wegen hardlopen (trailrunning). Daarnaast is deze hardloopsok geschikt voor hardlopers die blessuregevoelig zijn. Deze hardloopsokken hebben een compressiezone rondom de enkel die zorgt voor extra stabiliteit.

FALKE RU Energizing compressiekousen

De FALKE RU Energizing compressiekousen voor dames zijn geschikt voor hardlopers die last hebben van vermoeide benen. Deze compressiekousen stimuleren de bloedcirculatie in de benen en helpen spiertrillingen voorkomen.