Sokken

Heren Sokken

Sokken maken de man, dat geldt zeker op plaatsen waar voornamelijk het grijze pak domineert. Mannen kunnen dan kiezen voor een leuke fantasiesok of sokken in een speciale kleur. Zo kan men zich in deze wereld toch een beetje onderscheiden.

Lees meer
 

Ons aanbod met sokken voor heren is enorm groot. Ze verschillen van materiaal, van dikte en van sok hoogte. In een chique schoen draag je een ander type sok dan in bijvoorbeeld een sneaker. Voor welk materiaal je kiest is afhankelijk van de persoonlijke behoefte. Katoen is verkoelend maar Merinowol bijvoorbeeld is door de perfecte vochtopname meer geschikt voor transpirerende voeten.

Heren sokken met een functie

Functionele heren sokken zijn gemaakt met een speciale functie. Denk hier bijvoorbeeld aan de uitgebreide collectie sportsokken. Wandelsokken, hardloopsokken, tennissokken en Golfsokken. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de desbetreffende sport. Ook sokken die de gezondheid bevorderen horen bij deze groep, bijvoorbeeld sokken die ergonomisch gevormd zijn en sokken zonder elastiek in de boord zodat ze niet afknellen. Daarnaast zijn er sokken die gedragen worden bij bepaalde voetproblemen. Sokken met een badstof binnenvoering, de Achilles sok voor hielproblemen en de stabilizing sokken voor compressie rondom het enkelgedeelte.

Heren sokken en mode

Ook sokken voor mannen zijn gevoelig voor modetrends. Elk jaar bieden wij een scala aan nieuwe kleuren die passen bij de modekleuren van het moment. Daarnaast is er ook elk seizoen een nieuwe trend fantasie sokken voor heren. Dan zijn steepjes in en dan weer blokmotieven of polka dots. Vooral de laatste jaren zie je veel bijzondere prints in heren sokken. Sokken zeggen iets over de drager. Iemand die altijd zwart of donkerblauw draagt straalt iets anders uit dan de felgekleurde sokkenman. Draag vooral de sok die past bij wie je bent en dat kan per dag totaal anders zijn

 

Filters

236 producten gevonden

 1. test
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE herensok Teppich im Schuh 14402
  Beschikbare kleuren
 3. test
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Walkie Wandelsok 16480
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE SK4 Brick Skisok Heren 16570
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE SK2 Crest Skisok Heren 16548_1
  Beschikbare kleuren
 7. Falke Stonehenge Fantasiesok Heren 14056_1
  Beschikbare kleuren
 8. Burlington Horror Print Herensok 21760_1
  Beschikbare kleuren
 9. Happy Socks Andy Warhol Skull Sokken AWSKU01-0100_1
  Beschikbare kleuren
 10. Happy Socks Thumbs Up Sokken THU01-6500_1
  Beschikbare kleuren
 11. Happy Socks Tiger Dot Sokken TDT01-6300_1
  Beschikbare kleuren
 12. Happy Socks Happy Sokken SFW01-6300_1
  Beschikbare kleuren

Filters

236 producten gevonden