Naadloze sokken

Ben jij iemand die elk naadje van je sok voelt dan zijn de FALKE naadloze sokken zeker iets voor jou. Naadloze sokken van FALKE of zijn bij uitstek een uitkomst voor mensen met gevoelige voeten. Ook voor mensen met diabetes waarbij elk naadje of randje grote problemen kan veroorzaken bevelen wij deze naadloze sokken aan. Buiten dat zitten naadloze sokken gewoon veel fijner dan gewone sokken waarbij je vaak iedere naad voelt.

Filters

19 producten gevonden

 1. 4043874567497_1
  Beschikbare kleuren
 2. 4043874553629_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Sensitive Jabot Sok Heren
  Beschikbare kleuren
 4. 4004757552191_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Kindersok Frog 11943
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE SK2 Trend Skisok Kinderen 11532
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE KindersokjesSunny Days 10663
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Active Kids Sneakers 10671
  Beschikbare kleuren
 9. test
  Beschikbare kleuren
 10. test
  Beschikbare kleuren
 11. test
  Beschikbare kleuren
 12. test
  Beschikbare kleuren
 13. test
  Beschikbare kleuren
 14. FALKE Sensitive Berlin 47476
  Beschikbare kleuren
 15. test
  Beschikbare kleuren
 16. FALKE kindersok Kids Active Warm 10450
  Beschikbare kleuren
 17. test
  Beschikbare kleuren
 18. FALKE Sensitive London Sok
  Beschikbare kleuren
 19. test
  Beschikbare kleuren

Filters

19 producten gevonden

Waarom naadloos?

De reden om over te stappen op naadloze sokken is altijd een persoonlijke keuze. Heb je last van?

 • Erg gevoelige voeten
 • Ben je snel overprikkeld
 • Heb je last van een huidaandoening
 • Lijd je aan diabetes

Dan zijn deze sokken dé oplossing! Deze sokken worden op een compleet andere wijze afgewerkt dan reguliere sokken waardoor naden en grote stiksels niet meer in de weg zitten. Omdat iedere type mens anders is en niemand dezelfde voeten heeft is de keuze voor een naadloze sok dan ook een die voor iedereen uniek is. Mocht je vragen hebben over ons aanbod naadloze sokken of een algemene vraag over sokken zonder naad, neem dan gerust even contact op.

Naadloze sokken voor dames

Als wij over naadloze sokken spreken dan hebben wij het over FALKE naadloze sokken. Al jarenlang raden wij dames met gevoelige voeten de FALKE Sensitive sokken aan. Dit zijn naadloze damessokken die voorzien zijn van een handgekettelde teennaad. De sokken worden handmatig over een naaldenkrans gelegd. Er ontstaat op deze manier een vlakke naad die niet voelbaar is. De sokken worden ook links en rechts gevormd waardoor de sok perfect om de voet sluit. Naadloze sokken voor dames zijn verkrijgbaar in Merinowol en Katoen. Naast naadloze damessokken van FALKE breiden we ons aanbod merken continue uit.

Naadloze Kindersokken

Sommige kinderen hebben echt last van irriterende naadjes in de sokken. Ook voor deze kinderen heeft VINQ.nl naadloze kindersokken. Voor de meeste kinderen zijn de FALKE family sokjes al een uitkomst. Voor de hooggevoelige kinderen zijn er de FALKE Active sokjes, dat zijn naadloze sokken voor kinderen die ook links en rechts gevormd zijn zodat ze perfect om de voet aansluiten. Er is bij de ontwikkeling van de kindersokken uitgebreid gekeken naar de voeten en bewegingen van kinderen voor een optimale aansluiting. Ook fijn voor deze hooggevoelige kinderen zijn de naadloze kindersokken met een zachte badstofzool. Urenlang speelplezier zonder vervelend gevoel aan de voeten. Niet alleen voor kinderen maar ook voor de ouders zijn naadloze kindersokken een enorme uitkomst.

Naadloze sokken voor heren

De dunne FALKE TK5 Short wandelsokken voor dames zijn geschikt om te dragen tijdens korte wandelingen in de natuur en wandelingen door de stad.Ook voor de heren hebben wij naadloze sokken; de FALKE sensitive sokken voor heren met gevoelige voeten. De naadloze herensokken zijn 100% handmatig afgewerkt waardoor de naden helemaal niet voelbaar zijn. Deze naadloze herensokken zijn ook aan te bevelen voor heren met diabetes. Bovendien hebben deze naadloze herensokken ook een boord zonder elastiek die niet te strak kan gaan zitten. Naast de FALKE sensitive sokken zijn er ook naadloze sokken met een zachte badstofzool en teenstuk. De Naadloze herensokken kunnen qua stijl onder iedere outfit. Van Business tot smart casual en van nonchalant tot fashionable gestyled. Voor ieder type man en voor iedere kledingsituatie zijn er passende naadloze sokken. Naadloze sokken: voor iedere situatie en voor iedere voet de meest comfortabele sokken.