Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Skisokken Dames


FALKE Skisokken Dames

De FALKE skisokken voor dames kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Door de weeftechnieken die FALKE gebruikt hebben de skisokken geen naden, daardoor gaan ze niet gaat irriteren. Daarnaast bieden de skisokken van FALKE  extra bescherming op drukpunten zoals schenen, kuiten en enkels. FALKE dames skisokken zijn er in verschillende uitvoeringen.

Lees meer
 

FALKE SK1 skisokken

De dikke FALKE SK1 skisokken voor dames zijn geschikt voor recreatieve skiërs die snel koude voeten krijgen. De merinowol die in deze dikke skisokken is verwerkt zorgt ervoor dat je voeten de hele dag warm blijven. Doordat deze skisokken extra dik zijn bieden ze maximaal comfort.

FALKE SK2 skisokken

De medium-dikke FALKE SK2 skisokken voor dames bieden bescherming en comfort. Doordat de skisokken iets dunner zijn dan de FALKE SK1 skisokken heb je een beter contact met je skischoen.

FALKE SK4 skisokken

De dunne FALKE SK4 skisokken voor dames zijn geschikt voor sportieve skiërs. Doordat je direct contact hebt met de skischoen heb je meer controle over je ski’s en daardoor ook met de sneeuw.