Wandelsokken

VINQ.nl FALKEwinkel wandelsokken

FALKE Wandelsokken

De FALKE wandelsokken zijn anatomisch gevormd, zodat de wandelsokken precies passend zijn, hierdoor heeft u geen last van irriterende randjes en naadjes. De sokken zorgen ervoor dat uw voeten droog blijven. Vochtige voeten worden week en zacht, dit kan blaren veroorzaken.

Lees meer
 

De keuze voor de juiste FALKE wandelssokken

Waar let u op bij het kiezen van de juiste wandelsok;

- Het materiaal 
- De maat 
- De hoogte
- De dikte

De keuze van de juiste wandelsokken is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Heeft u last van warme voeten of gaat u wandelen tijdens hogere temperaturen kies dan voor de FALKE TK2 Cool. In deze wandelsokken is geen Merinowol verwerkt. Cool-vezels zijn technische vezels die speciaal ontwikkeld zijn voor een snelle afvoer van warmte en vocht. Het is belangrijk dat ook de schoen goed ventilerend is.

Heeft u last van transpirerende voeten, dan kan de FALKE TK2 Cool het vocht ondanks het mooie afvoersysteem onvoldoende snel afvoeren. Uw voeten blijven hierdoor vochtig. Kies in dit geval voor wandelsokken met Merinowol erin verwerkt zoals de FALKE TK2 ,FALKE TK2 Wool of FALKE TK5. Merinowol heeft het vermogen om vocht in zich op te nemen zonder dat uw voeten vochtig worden.

Koop wandelsokken zo klein mogelijk, de sok moet goed aansluiten om de voet. Te veel sok geeft vervelende randjes waardoor irritatie kan ontstaan. De FALKE TK2 is er in een normale kuithoogte en in een short uitvoering. Deze short is niet geschikt om te dragen in een hoge wandelschoen omdat deze geen bescherming geeft aan de bovenrand van de schoen.

Falke TK2 Wandelsokken

De TK2 wandelsokken van FALKE zijn van een medium dikte. Dit is het volume dat geadviseerd wordt voor in de gemiddelde wandelschoen. De TK2 is gebreid met verdikte delen, gepolsterd noemen we dat. De gepolsterde delen zijn aangebracht onder de zool over de tenen en in het hielgedeelte.

Het is verstandig om de wandelsokken uit te testen voordat u meerdere paren aanschaft. Op deze manier voorkomt u een vervelende miskoop.

Filters

35 producten gevonden

 1. FALKE TK2 Melange Dames Wandel Sok
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE TK2 Melange Heren Wandel Sok
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE TK2 Sensitive Heren Wandel Sok
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE TK2 Wool Silk Dames Wandel Sok _1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE TK2 Wool Silk Heren Wandel Sok_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE TK2 Sensitive Dames Wandel Sok_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE TK2 Kniekous Heren _1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE TK2 Wandelsok voor kinderen_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE TK 5 Invisible Wandelsok Dames
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE TK 5 Invisible Wandelsok Heren
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE TK1 Wool Wandelsok Dames
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE TK1 Wool Wandelsok Heren
  Beschikbare kleuren

Filters

35 producten gevonden