Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

FALKE Wandelsokken Dames


VINQ Wandelsokken Dames

FALKE heeft een ruim assortiment wandelsokken voor dames. FALKE wandelsokken zorgen er voor dat de kans op blaren afneemt. Daarnaast houden FALKE wandelsokken je voeten droog en koel in de zomer en warm in de winter. FALKE wandelsokken voor dames zijn er voor verschillende wandelactiviteiten en voor verschillende ondergronden. Elke wandelsok heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Lees meer
 

FALKE TK2 wandelsokken

De medium-dikke gevoerde FALKE TK2 wandelsokken voor dames zijn geschikt voor trekking tochten, en voor lange wandelingen door bos en laaggebergte.

FALKE TK2 Cool wandelsokken

De FALKE TK2 Cool wandelsokken voor dames zijn geschikt voor wandelaars die snel last hebben van warme voeten. Deze wandelsok is gemaakt van polyester, polypropeen en polyamide wat er voor zorgt dat je voeten koel blijven.  

FALKE TK2 Wool wandelsokken

De FALKE TK2 Wool wandelsokken voor dames bestaan voor 70% uit merinowol, daardoor zijn deze wandelsokken geschikt voor wandelaars die snel last hebben van transpirerende voeten (vochtige voeten). Deze wandelsokken zijn ook geschikt voor dames die snel last hebben van koude voeten. De merinowol die in deze wandelsokken is verwerkt zorgt ervoor dat je voeten de hele dag warm en droog blijven.

FALKE TK5 Short wandelsokken

De dunne FALKE TK5 Short wandelsokken voor dames zijn geschikt om te dragen tijdens korte wandelingen in de natuur en wandelingen door de stad.