Sportkleding

Dames Sportkleding

Sporten doe je in kleding die daarvoor geschikt is. Natuurlijk wil je er ook leuk uitzien in je sportoutfit. Bij het kiezen van je sportkleding is de sport die je gaat beoefenen natuurlijk medebepalend waar je voor kiest. Ook waar je gaat sporten en onder welke omstandigheden je gaat sporten is belangrijk. Sport je binnen of buiten, hoe intensief sport je en hoeveel bescherming heb je nodig. Goede sportkleding voor dames moet aan heel veel eisen voldoen.

Lees meer
 

De functie van Dames sportkleding

Sportkleding oor dames heeft als belangrijkste functie dat het beschermend is en dat je er optimaal in kunt bewegen. Goede sportshirtjes, sportjasjes en sportbroeken houden het lichaam droog en op temperatuur. Het beschermt je tegen een te snelle afkoeling en daarmee voorkom je spierblessures. Voldoende ventilatie is een must. Op VINQ.nl vind je veel sportkleding van FALKE. FALKE- sportkleding voor dames is van een zeer hoge kwaliteit en professionaliteit. FALKE komt steeds weer met nieuwe innovaties en loopt voorop in de ontwikkeling van prestatie verhogende sportkleding.

Dames Sportkleding en mode

Tegenwoordig sport bijna iedereen. Het is iets wat ons verbindt, het is een belangrijk onderdeel van ons leven. Kledingmerken spelen hierop in, veel sportkleding is ook zo te dragen. Heel veel sportieve elementen zie je terug in het modebeeld. Elk seizoen zie je ook in sportkleding voor dames bepaalde trendkleuren. Jasjes, shirtjes, topjes, korte- en lange sportbroeken je vindt het allemaal op VINQ.nl Het allerbelangrijkste blijft toch altijd dat je in je sportkleding fijn en goed kunt bewegen. Natuurlijk is het leuk om er ook nog een beetje vrouwelijk uit te zien is. Of het nu gaat om een leuk tennisshirtje, een hardloopbroek of een skipullover, kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

 

Filters

31 producten gevonden

 1. FALKE Tanktop Dressed Dames 37254_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Tanktop Rikyu Dames 37253_1
  Beschikbare kleuren
 3. 4043874219167_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE SK4 Stripe Skisok Dames_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Vision Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Sonnet Lounge Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Lively Hoody Dames_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Leger Sport Shirt Korte Mouw Dames_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Act 2 Zip Shirt Dames _1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Detail Light Korte Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Act 1 Sportvest Lange Mouw Dames _1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Perseverance Dames Jack _1
  Beschikbare kleuren

Filters

31 producten gevonden