Sportkleding

FALKE Sportkleding

Naast werk is sport een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. Meer dan acht miljoen mensen tussen de 5 en 80 jaar sporten minstens één keer per week. We willen graag gezond en fit blijven en daar hebben we wat voor over.

Lees meer
 

Mode in de sport gaat steeds belangrijker worden. Invloeden vanuit de modetrends zien we terug in de sport. Ook andersom heeft sport een grote invloed op het modebeeld van nu. Kijk naar de sneakers en de vele de kleding waarin kleine details te zien zijn die komen uit de sportwereld.

FALKE Sportkleding voor het hoogst haalbare

FALKE maakt sportkleding met oog voor design, het is erg mooi om te zien. Daarnaast onderzoekt, test en ontwikkeld FALKE samen met sporters nieuwe materialen en technieken om optimaal te kunnen presteren en te genieten van de sport. FALKE sportkleding voldoet aan de eisen van zowel de professionele als ook de recreatieve sporter. Steeds opnieuw zijn er nieuwe mogelijkheden om de sporter nog meer te kunnen ondersteunen. Sportkleding moet aan onderstaande eisen voldoen; • Perfecte vocht- en warmteregulatie • Goede ventilatie en snel drogend • Optimale bewegingsvrijheid • Geen storende naden • Reflecterende details • Perfecte pasvorm

Functionele sportkleding

FALKE sportkleding is per definitie functioneel. Een aantal items hebben een uitzonderlijke functie. De compressie hardloopbroek is zo,n item. De broek zorgt er voor dat de doorbloeding van de benen extra gestimuleerd wordt. Dit heeft tot gevolg dat de benen minder snel vermoeid raken en bovendien draagt het bij aan een snellere herstel na inspanning. Een betere doorbloeding gaat verzuring van de benen tegen. Voor dames is er de Cellulitisbroek deze 7/8 broek heeft een innovatief Triple Action-systeem dat de cellulitis aanpakt. Het tweelaagse thermomateriaal verbeterd de doorbloeding en bewerkt het bindweefsel. Het gevolg is een betere huid en slankere benen.

 

Filters

48 producten gevonden

 1. FALKE Tanktop Dressed Dames 37254_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Tanktop Rikyu Dames 37253_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Shirt Fern Heren 37345_1
  Beschikbare kleuren
 4. 4043874386517_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Short Sweater Heren 37360_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Vision Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Sonnet Lounge Sportbroek Dames_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Lively Hoody Dames_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Prep Lounge Sportbroek Heren_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Leger Sport Shirt Korte Mouw Dames_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Act 2 Zip Shirt Dames _1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Anderson Zip Shirt Lange Mouw Heren_1
  Beschikbare kleuren

Filters

48 producten gevonden