Vaderdag

Vaderdag Tip van VINQ

De VINQ Vaderdag tips
Vaderdag is de dag om je vader, opa’s, stief- en schoonvaders eens extra te verwennen. Loopt jouw vader al jaren in dezelfde zwembroek of zijn z’n sokken niet meer om aan te zien dan is dit een uitgelezen moment om hier verandering in aan te brengen! Op VINQ.nl vind je de leukste en fijnste sokken. Sokken voor onder het nette pak, wandelsokken, hardloopsokken, golfsokken, fietssokken en ook grappige en leuke sokken. Op VINQ vind je nog veel meer originele Vaderdag cadeautjes.

                      

                      

                      

                      

Zwembroeken & Boxers

Het aanbod in zwembroeken en boxers op VINQ.nl is groot. Het is moeilijk kiezen maar hier vind je voor elke vader of opa wel een passend exemplaar. Met een klassieke of trendy zwembroek of boxer van Mc Alson of Mey maak je vader vast heel blij en….niet onbelangrijk, hij loopt er weer op en top bij!

SIGG voorkomt koude koffie
Laat jouw vader regelmatig zijn koffie koud worden? De Thermobekers en – flessen van SIGG zijn de oplossing. Fijn om mee te nemen als hij gaat wandelen maar ook ideaal voor op het werk of tijdens het thuiswerken in de auto of openbaarvervoer. Koffie in een thermosfles of luxe thermobeker blijft warm ook al komt er even iets tussen door. Ook de SIGG drinkfles is een leuk en functioneel cadeau, de hele dag heerlijk koel en fris drinken bij de hand!

Sokken
Vind je sokken een saai cadeau dan helpen wij je graag van dat idee af! Wil je in één oogopslag meer over iemand weten, kijk dan naar de sokken die iemand draagt. Sokken vertellen een verhaal. Het verteld iets over je stijl, over je karakter en over wat je belangrijk vindt. Iemand met opvallende Happy Socks heeft een ander verhaal te vertellen dan iemand  met een donkerblauwe, zwarte of grijze effen sok. Maak je vader blij met de sokken die het beste bij hem passen. Sokken maken de man (je vader in dit geval)

Sportsokken
Welke sport je vader ook beoefend, op VINQ.nl vind je de juiste sok die specifiek ontworpen is voor de verschillende sporten. Sokken voor de wandelsport, sokken voor het hardlopen, speciale fietssokken, golfsokken, tennissokken en sokken voor bijvoorbeeld trailrunning. Zou je vader misschien wel iets meer mogen sporten wat jou betreft, dan zijn sportsokken natuurlijk een heel leuk en stimulerend cadeau!

Homewear
Is jouw vader een echte thuisman, verwen hem dan met een fijne casual outfit, waarin hij heerlijk kan relaxen. Op Vinq.nl vind je leuke shirts, korte en lange loungebroeken, truien en vesten. Niet zomaar homewear maar homewear dat comfortabel zit, er mooi uit ziet en natuurlijk van een bijzondere goede kwaliteit is!