Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

Winter Collectie

Winter Collectie VINQ.nl

Mode seizoen herfst |winter 2018-2019 

De modetrends voor dit najaar laten veel invloeden zien van vervlogen tijden maar dan natuurlijk wel in een mooi nieuw jasje. Tweed- en dierenprints en klassieke bloempatronen zullen we voor de dames en ook voor de mannen veel zien. Laagjes over elkaar, grote stoere kragen, oversized truien en dandy tweedpakken, het wordt een mooie winter!

Lees meer
 

Zoals altijd zie je ook dit jaar verschillende thema’s;

-        Stoer & Wollig
-        Klassiek met een twist
-        Romantisch & Bloemig
-        Oversized
-        Jaren 80 & 90

De kleuren voor de mannenmode zijn diepe karaktervolle tinten zoals, blauw, groen, mosterdgeel, diverse grijstinten, oranjerood en beige. Voor dames zien we; wijnrood, blauwpaars, groentinten, blauw en blauwgrijs, oudroze, camel en mind. Karakteristieke kleuren met een warme uitstraling.

Een trend die zich gelukkig voortzet is dat we steeds bewuster gaan kopen. We willen weten waar en hoe iets gemaakt wordt en door wie. We voelen ons steeds meer verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Dit is een goede ontwikkeling. Bedrijven voelen de druk van het verantwoord produceren en kunnen er niet meer omheen. De goedkoopgekte is op haar retour en daar worden we allemaal beter van. Kwaliteit heeft een eerlijke prijs.

Onze collectie gaat van de mooiste en meest luxueuze sokken van zijde, Kasjmier, Merinowol en Egyptische katoen tot home-sport en sleepwear van de fijnste en innovatiefste materialen. We gaan voor kwaliteit maar zeker ook voor leuk! Bekijk de homewear en dekbedovertrekken van SNURK en je weet wat wij bedoelen. We zijn blij dat we dit seizoen een nieuw merk kunnen toevoegen aan onze homewear en sleepwear collectie namelijk Charlie Choe. Een jong merk met hele leuke pyjama’s voor het hele gezin.

VINQ.nl is er voor elk moment, voor op je werk, tijdens het sporten, op een feestje, lekker thuis op de bank en VINQ gaat ook met je naar bed. Slapen in de fijnste nachtkleding, onder een heerlijk fris katoenen dekbedovertrek met de allerleukste prints voor groot en klein.