Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)
 De verzending is gratis vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen)

Cosyshoe

CosyShoes

Thuis is dé plek waar je lekker kunt ontspannen. De schoenen gaan uit en je fijnste warme behagelijke sloffen gaan aan. Naast dat sloffen gewoon heel fijn zijn om binnen te dragen is het eigenlijk ook een stuk schoner. Met je buitenschoenen sleep je heel wat viezigheid met je mee naar binnen.

Lees meer
 

In veel culturen is het ook absolute not done om je schoenen aan te laten in huis. Bij de deur staan allerlei maten sloffen, ook voor de gasten, die je aan doet voordat je naar binnen gaat. Helemaal zo gek idee is dat natuurlijk niet.

Verschillende soorten FALKE sloffen

Op VINQ.nl vind je diverse soorten sloffen. Allemaal bestaan ze voor het grootste gedeelte uit natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld de bekende FALKE Cosyshoe, deze is gemaakt van 90% Merinowol. We hebben ze voor dames voor heren en natuurlijk voor kinderen. Ze hebben een vervilte wollen onderkant met antislip zool. De binnenkant is voorzien van een heerlijk zacht badstof laagje. Ze kunnen gemakkelijk gewassen worden, bedenk wel dat Merinowol een zelfreinigend vermogen heeft. De Cosyshoe houdt het midden tussen een antislipsok en een pantoffeschoen. Ze dragen zo soepel als een sok maar zijn door de zool zo stevig als een pantoffel. Naast de bekende Cosyshoe van Merinowol vind je op VINQ.nl ook de FALKE Cottagesock. Deze heeft een leren zool en bestaat oor het grootste deel uit een mix Viscose en Katoen plus een heel klein beetje Angora voor de zachtheid. Deze worden alleen gemaakt in dames- en herenmaten.

Antislipsokken

De leukste en fijnste antislipsokken vind je op VINQ.nl. We bieden ze aan in heel veel kleuren, maten en soorten. Ze zijn ideaal voor thuis, op de crèche en in je koffer voor als je op vakantie gaat. Ze worden door iedereen gedragen groot en klein. Ook in het ziekenhuis of verpleegtehuis worden ze veelvuldig gedragen. Ze hebben een zeer goede pasvorm, zijn veilig en lekker warm. Bekijk het enorme aanbod op onze site.