Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Cosyshoes

Cosyshoes Huissloffen

 

De Cosyshoes, Huissloffen zijn enorm populair. Hele families zitten ’s avonds gezellig op de bank met de gezellige en warme Cosyshoes of antislipsokken van FALKE. De FALKE sloffen, Cosyshoes of antislipsokken  hebben geen harde zool, dus mag je gewoon lekker met de voeten op de bank, heerlijk relaxen. FALKE  Cosyshoes zijn gemakkelijk om mee te nemen en ook voor de kinderen heel handig op school of op het kinderdagverblijf. Ook voor oudere mensen zijn de FALKE sloffen ideaal, ze zijn gemakkelijk aan te trekken en ze zijn veilig door de antislip zool.

Lees meer
 

De FALKE Cosy producten zijn onder te verdelen in:

- Cosyshoes
- Antislipsokken
- Cottagesocks

De FALKE Cosyshoes zijn er voor de hele familie vanaf maat 23-24 tot en met maat 45-46. Ze worden gemaakt in een kinderuitvoering, damesuitvoering en een herenuitvoering. De Cosyshoes zijn heerlijk warm en sterk . Ze hebben een vervilte wollen zool met antislipnopjes om uitglijden te voorkomen.
De FALKE Antislipsokken zijn warme sokken met antislipnopjes onder het voetgedeelte. De FALKE antislipsokken zijn al verkrijgbaar vanaf maatje 62-68 en lopen door tot maat 47-50. FALKE antislipsokken zijn er in verschillende varianten.
De FALKE Cottagesocks worden alleen in dames- en herenmaten gemaakt. De leren zool maakt deze sloffen zeer slijtvast en veilig. U kunt door de antislipwerking van de leren zool niet uitglijden.

 

vinq.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.1 from 10 gebaseerd op 4504 klantbeoordelingen.