Maillots

Dames Maillots

Veel dames vinden het fijn om in de herfst- winterperiode een maillot te dragen. Een maillot is sterk , lekker warm en zit een beetje als een broek. In Belgie noemen ze een maillot dan ook een broekkous. Een maillot moet een goede pasvorm hebben.

Filters

10 producten gevonden

 1. FALKE Maillot Cream Cable Dames 48589_1
  Beschikbare kleuren
 2. Esprit Maillot Ribbed Dames 17334_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Family Maillot Dames 48790_1
  Beschikbare kleuren
 4. Esprit Wollen Maillot Dames 18093 _1
  Beschikbare kleuren
 5. Esprit Cotton Panty Dames 19406_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Sensual Cashmere 50 Maillot
  Beschikbare kleuren
 7. 4043876792200_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Softmerino Wollen Dames Maillots 48425_1
  Beschikbare kleuren
 9. test
  Beschikbare kleuren
 10. 4004758404062_1
  Beschikbare kleuren

Filters

10 producten gevonden

Het broekje moet groot genoeg zijn maar hoeft ook niet onder de kin te komen. Veel vrouwen hebben nog last van een trauma van vroeger toen ze maillotjes aan moesten waar ze eigenlijk al lang uitgegroeid waren of, niet minder erg, een maillotje op de groei.

Keuze in dames maillots

Maillots voor dames zijn er in diverse diktes en materialen. De Cotton Touch van FALKE is bijvoorbeeld een iets dunnere maillot. Deze maillot wordt ook wel een katoenen panty genoemd. De Family is een origineel gebreide maillot in 98% Katoen. Daarnaast hebben we voor de echte koukleumen een warme maillot in een merinowolmix, super zacht en heerlijk warm, een echte aanrader. Merinowol is zo zacht dat deze niet prikt op de huid.

Dames maillot en mode

Elk herfst-winterseizoen hebben wij voor onze klanten een vernieuwde trendcollectie in de maillots voor dames. Leuke gestreepte, een polka dot, een decoratief bloemenpatroon of een stoere kabelmaillot, de keuze is groot. De basis maillots zijn er ook elk seizoen in trendy kleurtjes. Een fantasie maillot kan een totaal andere twist geven aan de outfit. Hetzelfde rokje of jurkje kun je op een heel andere manier gaan dragen! De naden en het teenstukje van onze maillots zijn vlak en zacht afgewerkt zodat deze niet irriteren aan de voet of snel te zien zijn door de kleding.