Sport Beha's

Sport Beha

Voor alle dames is het dragen van een goede sportbeha of top een must. De sportbeha zorgt voor een stevige support, zodat de borsten minimaal kunnen bewegen. Hardlopen bijvoorbeeld is een van de meest belastende sporten voor de borsten. Door het dragen van een goede sportbeha of top voorkom je beschadiging van de bindweefselstructuren in je borsten. Bovendien loopt het een stuk prettiger.

Filters

4 producten gevonden

 1. FALKE Madison Bratop met Pads 37465_1
  Beschikbare kleuren

  Sport Bh met pads

  FALKE Madison Bratop met Pads 37465
  € 45,00
 2. FALKE Bra Top Max Support Cup A/B Dames 37474_1
  Beschikbare kleuren

  Sport BH met maximum support A/B cup

  FALKE Bra Top Max Support Cup A/B Dames 37474
  € 75,00
 3. FALKE Bra Top Max Support Cup C/D Dames 37464_1
  Beschikbare kleuren

  Sport BH met maximum support cup C/D

  FALKE Bra Top Max Support Cup C/D Dames 37464
  € 75,00
 4. 4043876748009_1
  Beschikbare kleuren
  Madison Bratop FALKE Madison Bratop New 38462
  € 40,00

Filters

4 producten gevonden

Wat doet een sportbeha?

Een goede sportbeha drukt de borst tegen het lichaam zodat de borsten zo min mogelijk kunnen bewegen. Op deze manier voorkom je dat de bindweefselstructuren van de borsten onherstelbaar beschadigd raken. Natuurlijk is het mooi om in de sportschool je vrouwelijke vorm te laten zien, toch geldt in dit geval hoe platter hoe beter. Om er toch goed uit te zien heeft bijvoorbeeld FALKE in sommige sportbeha’s een padding toegebracht om de vrouwelijke ronding iets te accentueren.

Hoeveel support is gewenst

Hoeveel support je nodig hebt hangt af van de cupmaat en de intensiviteit van de bewegingen die je maakt. Tijdens het hardlopen of het tennissen bewegen je borsten meer dan wanneer je bijvoorbeeld gaat wandelen of golfen. Bij intensieve bewegingen kies je voor een sportbeha die maximale support geeft. Bij minder intensieve beweging kun je volstaan met een medium support sportbeha of een low support topje. Ook de cupmaat is natuurlijk bepalend, heb je een grotere cupmaat dan heb je meer ondersteuning nodig.