Cosyshoes

FALKE Cosyshoes Heren

Na een lange dag werken is het heerlijk om als u thuis komt uw schoenen uit te doen en lekker op de bank te kruipen. FALKE heren Cosyshoes zijn er als huissok met antislip noppen, als Cosyshoe en als Cottage Sock. FALKE heren Cosyshoes om lekker thuis te cocoonen.

Lees meer
 

Nederlanders zouden volgens velen een proper volkje zijn, toch stampen we en masse met onze modder schoenen het huis door. In veel culturen is dat ondenkbaar, daar staan bij de deur allerlei sloffen die je aan doet als je naar binnen gaat. Eerlijk gezegd wel zo hygienisch!

FALKE Antislip Sokken Heren

De FALKE antislip sok is een iets dikkere met badstof gevoerde sok. Onder de sok zitten siliconen noppen. Deze voorkomen dat u uit glijdt. Deze FALKE antislip sokken zijn er voor de hele familie. Voor de kinderen noemt FALKE deze antislip sokken de Catpads. De huissokken zijn gemakkelijk aan te trekken. Boven de enkel hebben de sokken een versmalling, zodat de antislip sokken goed aan de voet blijven zitten.

FALKE Cosyshoes

De FALKE Cosyshoes houdt het midden tussen een sok en een pantoffel. De zool is een stuk steviger, deze is gemaakt van vervilte wol met daaronder anti-slip vlakjes, zeer slijtvast en veilig. De heren Cosyshoes bestaan voor 90% uit wol, dit maakt dat ze uw voeten behaaglijk warm houden.

FALKE Cottage Sock

Deze luxe heren pantoffel met een zachte leren zool is mooi om te zien en fijn om te dragen. De zool is aan de binnenkant bekleed met een comfortabel badstoflaagje. De sok bestaat uit een mix van zachte materialen, namelijk; katoen, viscose, angora en kasjmier. Deze heren FALKE Cottage sock geven u een gevoel van luxe en comfort. Met de Cosyshoes van FALKE is het heerlijk relaxen. Relaxmomenten zijn belangrijk om even op adem te komen, even niets aan je hoofd, lekker niets doen. Deze momenten zijn niet te koop, we moeten ze zelf creeren, ze kosten niets omdat ze onbetaalbaar zijn. Dus pak de relaxmomenten ze zijn for free, De Cosyshoes behoren tot de meest populaire producten uit de FALKE collectie.

 

Filters

3 producten gevonden

 1. 4043874285391_1
  Beschikbare kleuren
  Heren Antislipsokken met korte boord FALKE Lodge Homepads Heren Sneaker 13361
  € 21,00
 2. FALKE Cosyshoe Heren Sloffen 16560_1
  Beschikbare kleuren

  Warme sloffen voor heren

  FALKE Cosyshoe Heren Sloffen 16560
  € 36,00
 3. FALKE Homepads Antislip Sok Heren & Dames 16500
  Beschikbare kleuren

  Antislip sok voor heren en dames

  FALKE Homepads Antislip Sok Heren & Dames 16500
  € 21,00

Filters

3 producten gevonden