Cosyshoes

Kinderen Cosyshoes

De cosyshoe sloffen voor kinderen zijn leuk om te zien en heerlijk om te dragen. De FALKE Cosyshoes en antislipsokken zijn populair bij heel veel kinderen omdat ze niet echt voelen als pantoffel. Het voelt alsof je een paar lekkere warme sokken draagt maar je glijdt er niet op uit en ze hebben een stevige zool zodat kinderen onbeperkt en veilig kunnen spelen. Ze schieten niet van de voet en je kunt er ook heerlijk mee op de bank kruipen om een filmpje te kijken of een spelletje te doen.

Lees meer
 

Op VINQ.nl vind je slofjes en antislopsokken voor thuis, voor op school, voor bij oma of voor op het kinderdagverblijf. Overal fijne warme sloffen voor een warm en behaaglijk en gezellig thuisgevoel..

Anti-slipsokken

Kinder-antislipsokken zijn warme sokken met antislipnopjes zodat kinderen niet uitglijden. Kindervoeten zijn nog volop in ontwikkeling dus is het goed om kinderen ook zonder schoenen te laten lopen. Antislipsokken en sok-sloffen zoals de FALKE Cosyshoe, geven de kindervoet voldoende bewegingsvrijheid en ruimte. De voeten blijven zo wel lekker warm. Bovendien vinden kinderen de Cosyshoes en antislipsokken vaak fijner dan stugge pantoffels. De siliconen nopjes zijn van een zeer goede kwaliteit zodat ze ook na menige wasbeurt gewoon nog hun werk blijven doen.

Keuze in Cosyshoe-sloffen en antislipsokken voor kinderen

Op VINQ.nl vind je diverse soorten antislipsokken en Cosyshoes. Zo hebben we de ballerina slofjes, speciaal voor kinderen die houden van strikjes en lieve dingetjes. Ook vind je stoere antislipsokken in allerlei kleuren en streepjes. Elk seizoen hebben we wel wat nieuws. Of het nu met rendierprint of strikjes is, kort of iets hoger, er is voor elk kind wel iets leuks te vinden. Ook voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s hebben we de perfecte cosyshoe of antislipsokken om lekker gezellig thuis te ontspannen samen met de kinderen.

 

Filters

13 producten gevonden

 1. FALKE Sloffen Ruit Kinderen 12922 _1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Antislip Sokken Xmas Fair Isle 12937_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Antislip Sokje Snowfox Baby 12907_1
  Beschikbare kleuren
 4. Happy Socks Kids Mouse Anti-Slip SokkenKMOU19-0100_1
  Beschikbare kleuren
 5. Happy Socks Kids Food Anti-Slip Sokken KFOO19-0100_1
  Beschikbare kleuren
 6. Falke Bear Babysokje 12211_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Pencil Stripe Antislip Sokken Kinderen 12156_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Ballerina Catspads Anti-Slip Sok Kids
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Lodge Antislip Kinder Sok 12099_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Cosyshoe Stripe Kinderen
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Catspads Antislip Sok Baby 10603_1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Cosyshoe Sloffen Kinderen 10560
  Beschikbare kleuren
 13. FALKE Catspads Antislip Kinder Sok 10500_1
  Beschikbare kleuren

Filters

13 producten gevonden