Kousenvoetjes

Voor kinderen is de keuze in inshoesokjes iets minder groot. Maar als de sokjes echt niet gezien mogen worden dan heeft FALKE ook voor de kleintjes de invisible ballerina voetjes. Deze zijn gemaakt van 95% zachte huidvriendelijke Katoen.Lees meer

 . In de hak zitten kleine puntjes antislip zodat ze niet van de hak glijden.. 

Sokken voor in de sneaker

Kinderen dragen zomers ook heel veel kortere zomersokjes, sneakersokjes worden deze genoemd. Op VINQ.nl vind je diverse soorten. Het family sneakersokje voor kinderen is verkrijgbaar vanaf maatje 19-22 tot en met maat 39-42. Ze worden gemaakt van 98% Katoen en ze zijn in heel veel kleuren beschikbaar. Het voordeel van deze sokjes is dat ze altijd goed blijven zitten. Ze hebben een mooie smalle pasvorm. We verkopen ze ook veel aan dames met een hele smalle voet.

Droge en frisse voeten

Voor kinderen met transpirerende voeten hebben we de FALKE Active Sunny Days sneakersokjes. Het voetgedeelte beat een percentage Viscose. Viscose heeft een heel goed vochtopnemend- en ventilerend vermogen, zodat de voeten droog en fris blijven. Dit is vooral in sneakers heel prettig. Ook zijn de FALKE Active Sunny Days ergonomisch gevormd. Alle ouders met kinderen die gevoelige voeten hebben weten hoe belangrijk het is dat sokken goed passen. Dat er geen plooitjes of naadjes ontstaan. Ook de teennaadjes zijn zeer glad en zacht afgewerkt. Dit zijn superfijne sokjes voor de gevoelige voetjes!

 

Filters

2 producten gevonden

 1. FALKE Katoenen kousenvoetje kinderen 10694
  Beschikbare kleuren

  FALKE onzichtbaar kousenvoetje voor kinderen

  FALKE Katoenen kousenvoetje kinderen 10694
  € 7,00
 2. test
  Beschikbare kleuren
  Ideale sokje voor in de sneaker schoenen FALKE Active Sunny Days Kinder Sneakersokje 10671
  € 10,00

Filters

2 producten gevonden