Luxe kniekousen

FALKE Luxe Kniekousen

FALKE gebruikt alleen de allerbeste natuurlijke materialen voor de kniekousen uit de FALKE Luxury Line. De FALKE Luxe kniekousen worden in Smallenberg op de eigen gepatenteerde breimachines geproduceerd.

Lees meer
 

Het teenstukje van de FALKE Luxe kniekousen wordt met uiterste precisie handmatig afgewerkt, zodat de naadjes niet voelbaar zijn. De hiel en het teenstukje worden extra verstevigd om snelle slijtage van de natuurlijke materialen te voorkomen. De ongeëvenaarde kwaliteit maakt deze Luxe FALKE kniekousen zeer geschikt voor de fijnproevers en puristen en voor iedereen die de natuurlijke eigenschappen van deze luxe materialen weet te waarderen.

Cashmere

Cashmere wol komt van de Cashmere geit die leeft in de Himalaya. Het onderhaar beschermt de geit tegen extreme kou. Het thermische isolerende vermogen is enorm. Cashmere wol is bijzonder zacht en heeft een prachtige luxe uitstraling.

Camel & Zijde

Als de kameel achttien maanden oud is wordt ze geschoren. Deze wol is puur en van een ultieme zachtheid. In een mix met pure Zijde verwerkt FALKE deze materialen tot zeer luxe sokken en kniekousen. De warmende en isolerende eigenschappen van Camel en Zijde en de buitengewone uitstraling maken deze samenstelling heel bijzonder.

Zijde

De bijzondere zachte structuur en de prachtige glans maken Zijde uitermate geschikt om te mengen met andere natuurlijke materialen zoals, Katoen, Merinowol, Camel en Cashmere. FALKE produceert  ook sokken en  kniekousen van pure Zijde.

Merinowol

Deze uiterst fijne en gekrulde wol is afkomstig van het Merino schaap. De wol is zeer zacht en kriebelt niet. Door de fijne krulling van de  Merinowol heeft deze wol een bijzonder goed isolerend vermogen. Dat betekent,  warm als het koud is en verkoelend als het warm is. Alleen de allerfijnste Merinowol wordt door FALKE gebruikt voor het vervaardigen van haar luxe kniekousen en luxe sokken. In een combinatie met Zijde worden de positieve eigenschappen van Merinowol nog eens versterkt.

Egyptisch Karnak katoen

Pure Egyptische Karnak Katoen uit de Nijldelta wordt bewerkt met een extra twist om een nog sterkere en duurzamere vezel te maken. De katoen wordt in Italië verwerkt en in Smallenberg verwerkt tot luxe kniekousen en luxe sokken met een prachtige zijdeachtige uitstraling  en een bijzondere zachtheid.

Piuma Cotton

Piuma katoen komt eveneens uit Egypte. De lange vederlichte katoenvezels hebben een zijdeachtige glans en zijn van een zeer hoge kwaliteit.

 

Filters

3 producten gevonden

  1. 4043874142328_1
    Beschikbare kleuren
  2. test
    Beschikbare kleuren
  3. FALKE Luxury heren Kniekous No.6 15451
    Beschikbare kleuren

Filters

3 producten gevonden