Leggings

Dames Leggings

Leggings zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Vaak wordt gezegd dat de legging uit is en absolute not done . Wat hiermee eigenlijk bedoeld wordt is een kort shirt met een legging eronder, het schrikbeeld van vele fashionista’s.

Lees meer
 

Met een legging kun je een tuniekje verlengen. Je creëert met een legging een leuke sportieve look. Naast de legging onder jurkjes zijn er ook de sport-leggings. Deze zijn superfijn tijdens het sporten, voor de yoga of gewoon om lekker te chillen op de bank.

De voordelen van de Legging

Voor dames met lange benen raden wij regelmatig een legging aan onder een rokje of jurkje in combinatie met een laarsje. Dit zie je namelijk niet en je hebt gewoon een beetje extra lengte en je voorkomt zo het naar beneden trekken van de panty. Voor veel dames is het ook heel fijn om met een legging de niet zo mooie knieën een beetje te verbergen. Het kan ook prettig zijn om een sokje te dragen in plaats van panty materiaal. Met een sokje kies je voor een materiaal dat bij je past. In de winter is bijvoorbeeld een wollen sokje heel comfortabel.

Voor welke legging kies je

Leggings worden aangeboden in verschillende materialen. De Cotton Touch van FALKE bijvoorbeeld is gemaakt in een prettige katoenmix en heeft een wat stoerdere uitstraling. Panty leggings zijn gemaakt van Polyamide. Deze hebben in tegenstelling tot de Cotton Touch een gladde weving. Bij sport leggings is het belangrijk dat het materiaal goed ventileert en dat het de huid drooghoudt. De leggings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een rustige look creëer je met een legging in dezelfde kleur als je outfit. Soms is het ook leuk om voor een contrasterende kleur te gaan of voor een legging met een leuke print.

 

Filters

8 producten gevonden

 1. FALKE Camo Denim Legging Dames 41139_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 2. 4043874461504_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Frost Denim 80 Denier Legging Dames_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE 9 maanden legging if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 5. 4043876871288_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Legging Cotton Touch 40084 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 7. test if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 8. test if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren

Filters

8 producten gevonden