Burlington

Burlington bij VINQ.nl

Burlington bij VINQ.nl

Het merk Burlington met zijn overbekende ruit sokken is een prachtige aanvulling op het FALKE assortiment. Sinds 1 april 2008 is Burlington opgenomen in de FALKE familie. Naast de klassieke ruitsok brengt Burlington diverse designs en kleuren in een one-size kwaliteit.Lees meer

 

Burlington klassiek en rebels

Burlington is er voor de student maar ook voor de zakenman die zich wil onderscheiden van de grijze massa. Hipsters en modebewuste jongens, meisjes, dames en heren vinden bij Burlington de sok die bij hun past. De laatste jaren zie je dat Burlington naast de traditionele ruit steeds meer kiest voor statements. Maatschappelijke thema’s vind je terug in de sokken. Soms met een knipoog soms ook om uit te komen voor een mening.

 

De geschiedenis van Burlington

De Burlington ruit vindt haar herkomst in het westen van Schotland. Elke clan had daar haar eigen Schotse ruit in een unieke kleurstelling. Deze Burlington ruit is nog steeds dezelfde maar dan wel in ontelbare kleurstellingen. Altijd herkenbaar aan een ingebreid logo of de bekende Burlington button. Burlington is in 1923 opgericht in de USA en in 2008 overgenomen door FALKE waar de Burlington kwaliteit gewaarborgd blijft en de sok met een grote geschiedenis een mooie toekomst heeft. Door de jaren heen is Burlington bij FALKE uitgegroeid tot het eigenwijze broertje dat de boel wel eens op stelten zet maar die op z’n tijd ook heel braaf kan zijn.

 

Van korte sok tot kniekous

Burlington maakt korte sokjes voor in de sneaker, ze laat zich hierdoor ook beïnvloeden door de sportieve FALKE sokken. Ook in kousenvoetjes met een leuke print of korte fantasiesokjes voor dames, is de keuze is enorm. De traditionele geruite kniekousen van Burlington is er voor heren en voor dames. De prachtige kleurencombinaties die je ook weer terugvindt in de sokken zijn bijzonder populair.

 

Filters

76 producten gevonden

 1. Burlington X-Ray Print Herensok 21858_1
  Beschikbare kleuren
 2. Burlington Mystical Bouquet Sokje Dames 20742_1
  Beschikbare kleuren
 3. Burlington Everyday Mixed 2-PACK Damessokken 2204_1
  Beschikbare kleuren
 4. Burlington The X-Fair Isle Herensok 21842_1
  Beschikbare kleuren
 5. Burlington Illusion Tweed Herensok 21850_1
  Beschikbare kleuren
 6. Burlington Alien Peace Out Herensok 21856_1
  Beschikbare kleuren
 7. Burlington Lumberjack Herensok 21853_1
  Beschikbare kleuren
 8. Burlington Timeshift Herensok 21843_1
  Beschikbare kleuren
 9. Burlington Eerie Glow Herensok 21841_1
  Beschikbare kleuren
 10. Burlington The Fly Baroque Herensok 21840_1
  Beschikbare kleuren
 11. Burlington Screen Error Herensok 21837_1
  Beschikbare kleuren
 12. Burlington Radio Active Herensok 21836_1
  Beschikbare kleuren

Filters

76 producten gevonden