Falke

FALKE bij VINQ.nl

FALKE bij VINQ.nl

Sinds 1895 staat het merk FALKE voor mode en kwaliteit, ambacht en kennis. FALKE weet wat de klant belangrijk vindt en dat wordt vertaald naar de mooiste producten. Het zijn de neven Paul en Franz-peter FALKE (4e generatie) die het bedrijf leiden.Lees meer

 

FALKE kousen & FALKE sokken

De collectie sokken, panty’s en kousen van FALKE is groot. Het is zo uitgebreid dat er een volledige winkel mee gevuld kan worden. Panty’s in vele variaties, van een 100 denier tot een ultradunne zomerpanty van 8 denier. Sokken voor dames en heren en sokken voor kinderen, vanaf het allerkleinste babymaatje tot voetmaat 50-52. FALKE hanteert een uitgebreid maatsysteem dat de pasvorm ten goede komt. FALKE sokken en FALKE panty’s en kousen worden gemaakt van de beste materialen en met de nieuwste technieken. Een FALKE sok of FALKE panty is altijd te herkennen aan de merknaam FALKE dat in ieder product staat. Naast de gewone FALKE sokken zijn er ook de FALKE sportsokken. De hardloopsokken, wandelsokken, golfsokken, skisokken en de functionele sportsokken zoals de compressie sokken en de FALKE Achilles sokken.

 

FALKE Ergonomic Sport System

FALKE heeft een uitgebreide sportcollectie; sportondergoed, sportkleding en een ruime collectie sportsokken. Met veel kennis en passie worden de mooiste producten gemaakt. Innovatieve technieken maken het mogelijk om de sporter te ondersteunen bij het beoefenen van diverse sporten. De FALKE skisokken en het FALKE thermo-ondergoed is alom bekend bij de wintersporter. Vraag je aan een wandelaar of hij de wandelsokken van FALKE kent dan zal deze dat absoluut met ja beantwoorden. Ook op het gebied van hardlopen is FALKE een goede bekende. FALKE werkt samen met professionele sporters om de FALKE sportsokken, sportkleding en het FALKE sportondergoed perfect af te stemmen op de individuele sporter.

 

FALKE Kwaliteit

FALKE staat voor topkwaliteit en je kunt ervan uitgaan dat wanneer je met FALKE begint je niet meer van ze af zult komen. Eenmaal een FALKE klant altijd een FALKE klant. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste technieken. FALKE gaat respectvol om met de mensen die de materialen verwerken en met de dieren en gewassen die de materialen leveren.

 

Filters

478 producten gevonden

 1. Falke Furry Fantasiesokje Dames 46542_1
  Beschikbare kleuren
 2. Falke Bold Rope Fantasiesokje Dames 46520_1
  Beschikbare kleuren
 3. Falke Christmas Sokken Dames 46329_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE SK4 Brick Skisok Dames 16571_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE SK4 Brick Skisok Heren 16570
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE SK2 Crest Skisok Dames 16549_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE SK2 Crest Skisok Heren 16548_1
  Beschikbare kleuren
 8. Falke Henna Spirit Fantasiepanty Dames 41151_1
  Beschikbare kleuren
 9. Falke Trim Rib Fantasiepanty Dames 41148_1
  Beschikbare kleuren
 10. Falke Mystic Fantasiepanty Dames 41146_3
  Beschikbare kleuren
 11. Falke Essential Stitch Fantasiepanty Dames 41145_1
  Beschikbare kleuren
 12. Falke Crafted Stitches Maillot Dames 48554_2
  Beschikbare kleuren

Filters

478 producten gevonden