Falke Airport

FALKE Airport Herensokken

De FALKE Airport herensokken zijn de meest populaire sokken van FALKE voor mannen. De Airport is een perfecte sok voor onder het pak, maar ook met uw casual kleding heel goed te combineren. De Airport herensok is verkrijgbaar in meer dan 25 basis- en trendkleuren.
Een uitgebreide uitleg over de Falke airport sok vind je in onze Falke Airport Wikipedia.

Lees meer
 

Waarom FALKE Airport sokken?

Door de wol-katoenmix samenstelling heeft de FALKE Airport een prima vocht opnemend en isolerend vermogen. De FALKE Airport herensok kun je zowel in de zomer als in de winter dragen. De Airport heeft goed afgewerkte teennaadjes en een niet te strakke rekbare boord. De hoogte van de sok komt tot net onder de kuit. De Airport is ook verkrijgbaar als kniekous. Deze FALKE kniekous heeft een brede soepele boord, waardoor de kniekous niet afknelt of afzakt. Kniekousen worden steeds meer gedragen onder het nette zakelijke pak. Een kniekous is stijlvol en het laat geen half bloot been zien . Naast de FALKE Airport sokken en kniekousen is er ook nog de FALKE Airport Plus, dit is een Airport sok met een badstofzool vanaf de hak tot net over het teengedeelte. De Airport Plus herensok geeft de voeten extra bescherming, heeft een nog beter vocht opnemend vermogen en is extra sterk.

De speciale techniek van Falke Airport 

De FALKE Airport bestaat voor meer dan de helft uit Merinowol. Merinowol  kan heel veel vocht op  nemen zonder dat de voeten vochtig of klam gaan aanvoelen. Door een speciale techniek is het voor FALKE mogelijk om een sok te produceren met katoen aan de binnenkant en Merinowol aan de buitenkant  Zachte katoen op de huid en klimaatregulerende  Merinowol  aan de buitenkant, een  perfecte combinatie van materialen, ideaal voor transpirerende vochtige voeten. De FALKE Airport sokken of kniekousen houden de voeten warm en droog.

Filters

4 producten gevonden

 1. 4004757486854_1
  Beschikbare kleuren

  FALKE Airport kniekous met badstof voetbed

  FALKE Airport Plus Kniekous Heren 15403
  € 23,00
 2. FALKE Airport Herensok 14435_1
  Beschikbare kleuren

  Wol-katoenmix gladde herensok

  FALKE Airport Herensok 14435
  € 16,00 € 14,50
 3. FALKE Airport Plus
  Beschikbare kleuren

  Airport sok voor heren met badstofzool

  FALKE Airport Plus Herensok 14403
  € 19,00
 4. FALKE Airport Heren Kniekous 15435_1
  Beschikbare kleuren

  Wol-katoenmix gladde herenkniekous

  FALKE Airport Kniekous Heren 15435
  € 21,00

Filters

4 producten gevonden