Happy Socks

Happy Socks bij VINQ.nl

HappySocks

Happy Socks is in 2008 van start gegaan met het maken van vrolijke sokken, Happy Socks dus! Een idee van twee vrienden dat uitgroeide tot een wereldwijd succes. Happy Socks biedt een enorme hoeveelheid leuke unisex sokken aan. De creatiefste modellen en de mooiste kleuren vind je in de uitgebreide collectie van HappySocks. Met Happy Socks maak je een statement.

Lees meer
 

Of je ze nu onder je nette pak draagt of in je sneaker, onder je korte broek of rokje, altijd zullen, in ieder geval, je sokken de aandacht trekken.

Laat zien wie je bent met Happy Socks

Val op, laat zien wie je bent en in welke stemming jij je bevindt. Vrolijk, verliefd, boos, in balans of juist een beetje gestoord. Met de sokken van Happy Socks maak je jezelf blij maar je kunt er ook een ander mee verrassen. Ze zijn superleuk om cadeau te geven. Happy Socks vind je over de hele wereld, van haar geboortegrond Zweden tot in de U.S.A. en van hier tot aan Tokyo. Wat ooit begon als een droom van twee vrienden is een grenzeloos succes geworden.

Cadeauboxen

Op verjaardagen of met Sinterklaas en Kerst is het heel leuk om een box met sokken te cadeau te geven. Een leuk setje dat past bij de persoon in kwestie. Maak er een grappig of lief gedichtje bij en je geeft een cadeau dat niet snel vergeten zal worden. Ook zijn er de cadeauboxen voor Mom & Dad. Leuk om te geven tijdens moederdag of vaderdag of gewoon om te laten zien hoeveel je van ze houdt. Natuurlijk is het ook een prima ‘goedmaak’ cadeautje! De cadeauboxen zien er superleuk uit vaak zijn ze in dezelfde print gemaakt als de sokken, echt een gaaf en origineel cadeautje!

 

Filters

9 producten gevonden

 1. HappySocks Holiday Big Dot Gift Box_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 2. HappySocks 2-Pack Hamburger Sok Kids_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 3. 7333102101560_1 if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 4. HappySocks Jungle Trunk Boxershort if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 5. HappySocks Big Dot Trunk Boxershort if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 6. HappySocks Stripe Sok if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 7. HappySocks Big Dot Block if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 8. HappySocks Watermelon Sok Kids if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren
 9. HappySocks Jungle Sok if($productImage2): ?> endif; ?>
  Beschikbare kleuren

Filters

9 producten gevonden