Sokken

FALKE sokken

FALKE sokken draag je omdat je weet dat er wel degelijk een verschil is tussen de ene en de andere sok. FALKE sokken beschermen de voeten en zorgen voor een goed voetklimaat.

Lees meer
 

Blaren, infecties, koude of te warme voeten worden vaak veroorzaakt door sokken die niet passen bij uw voeten. Moeten de sokken veel vocht op kunnen nemen of is een verkoelend effect belangrijk. Draag je graag een wat dikkere sok of liever een hele dunne. Het is belangrijk om sokken uit te proberen voordat je meerdere paren aanschaft. Naast de gewone sokken vind je bij VINQ.nl ook een grootte collectie FALKE huissokken, voor lekker thuis op de bank.

Waarom FALKE sokken

FALKE sokken zijn gemaakt van de beste materialen en ze hebben bovendien geen vervelende teennaden of te strakke boorden. Voeten worden dagelijks zwaarbelast daarom vragen ze om een goede verzorging, sokken spelen daarbij een belangrijke rol. De sokken van FALKE hebben een ruime maatvoering, dit komt de pasvorm ten goede. FALKE heeft voor elk lid van de familie de juiste sok. Te beginnen bij de allerkleinste babysokjes tot zelfs herenmaat 52. Ben je eenmaal besmet met het FALKE “virus” dan kom je daar nooit meer vanaf.

FALKE sokken maken de outfit compleet

Ook niet onbelangrijk is dat FALKE sokken de met zorg uitgekozen outfit echt compleet maakt. FALKE heeft voor elk moment de juiste sok. Een FALKE sok voor onder het nette pak of een FALKE casual sok voor in je vrije tijd. Een sok die gezien mag worden of een sok die in de schoen onzichtbaar is. Een sok met een streepje, een ruitje of toch maar effen. De keuze is ongelofelijk groot. Om te sporten hebben we kun je kiezen uit een ruime collectie FALKE sportsokken.

 

Filters

237 producten gevonden

 1. Falke Furry Fantasiesokje Dames 46542_1
  Beschikbare kleuren
 2. Falke Bold Rope Fantasiesokje Dames 46520_1
  Beschikbare kleuren
 3. Falke Christmas Sokken Dames 46329_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE SK4 Brick Skisok Dames 16571_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE SK4 Brick Skisok Heren 16570
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE SK2 Crest Skisok Dames 16549_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE SK2 Crest Skisok Heren 16548_1
  Beschikbare kleuren
 8. Falke Stonehenge Fantasiesok Heren 14056_1
  Beschikbare kleuren
 9. Falke Baby Giftset 12836 _1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Hardloopsok RU4 Thread Dames 16724_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Hardloopsok RU4 Thread Heren 16723_1
  Beschikbare kleuren
 12. Falke Sensitive Shelter Fantasiesok Heren 14051_1
  Beschikbare kleuren

Filters

237 producten gevonden