Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Kindersokken
FALKE Kindersokken

FALKE kindersokken, omdat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Veel kinderen zijn hoog gevoelig, vooral deze kinderen hebben veel baat bij  FALKE kindersokken. De teennaadjes van deze kindersokken zijn zacht en heel goed afgewerkt.

Lees meer
 

Niemand is blij met vervelende harde teennaadjes in de sokken, vooral kinderen kunnen hier erg gevoelig voor zijn. Hoog gevoelige kinderen hebben hier extra last van.

Het kan ’s morgens echt een klein drama zijn als je kind weigert zijn of haar sokken aan te trekken. FALKE kindersokken met vlakke teennaadjes en met een linker en rechter gevormde voet zijn voor deze kinderen en hun ouders een uitkomst . Koop kindersokken in ieder geval niet op de groei, want te grote sokken zijn echt heel vervelend.

Naast de “gewone” sokken heeft FALKE ook de speciale active sokken in haar collectie. De active sokken houden de voeten droog en fris. Deze kindersokken zijn er in een zomer en een wintervariant. De kindersokken zijn anatomisch gevormd, dat wil zeggen dat ze met de voet mee gebreid zijn hierdoor hebben ze  een perfecte pasvorm. Geen vervelende teennaadjes dus.

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4343 klantbeoordelingen.