Sokken

Kindersokken

Kindersokken beginnen bij het allerkleinste babymaatje 50-52 en lopen door tot maat 39-42 Het verschil met een damesmaat 39-42 is de breedte van de voet, kindersokken zijn veel smaller.

Lees meer
 

De FALKE Familysokjes van 98% huidvriendelijke Katoen zijn de meest populaire kindersokken. Natuurlijk bieden wij ook een ruime keuze in de allerleukste fantasiesokjes. De babysokjes van FALKE zijn ook heel leuk om als kraamcadeautje te geven, die kleine sokjes zijn zo vertederend.

Kindersokken voor in huis

Wat is er nu fijner voor kinderen dan thuis lekker op je sokken lopen. VINQ.nl heeft een ruime collectie huissokken met antislipnoppen onder de voet zodat kinderen veilig kunnen spelen. Deze sokken voor in huis zijn er in heel veel soorten en kleuren. Pantoffels zijn voor kinderen vaak ongeschikt omdat ze deze snel uitdoen, met huissokken doen ze dat veel minder. Ook bij de dagopvang of op school dragen heel veel kinderen deze sokken. Zelfs voor de hele kleintjes hebben we sokjes van FALKE met nopjes onder de voet. Heel handig als ze net beginnen met staan, zodat ze niet wegglijden en bij hun eerste stapjes.

Kindersokjes voor gevoelige voetjes

Veel kinderen hebben last van de naadjes in sokken. Ze willen geen sokken aan en dat is in veel gezinnen een vervelend terugkomend ochtendritueel. Vooral hoogsensitieve kinderen hebben hier last van. Deze kinderen hebben veel baat bij FALKE kindersokken. De teennaadjes van deze sokken zijn zacht en heel goed afgewerkt. Koop kindersokken niet op de groei, te grote sokken gaan draaien en bij de tenen dubbel zitten. Dit kan veel irritaties geven. Naast de “gewone” sokken heeft VINQ.nl ook de speciale FALKE Active sokken die de voetjes droog en fris houden. We hebben ze in een zomer – en in een wintervariant. De kindersokken zijn anatomisch gevormd, dat wil zeggen dat ze met de voet mee gebreid zijn hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm. Geen vervelende teennaadjes dus.

 

Filters

48 producten gevonden

 1. Falke Love You Babysokje 12217_1
  Beschikbare kleuren
 2. Falke Sleep Well Babysokje 12214_1
  Beschikbare kleuren
 3. Falke Lucky Sokje Kinderen 12838_1
  Beschikbare kleuren
 4. Falke Cat Babysokje 12246_1
  Beschikbare kleuren
 5. Falke Robot Sokken Kinderen 12243_1
  Beschikbare kleuren
 6. Falke Stars Babysokje 12250_1
  Beschikbare kleuren
 7. Falke Stars Print Sokje Kinderen 12249_1
  Beschikbare kleuren
 8. Falke Astronaut Sokken Kinderen 12242_1
  Beschikbare kleuren
 9. Falke Unicorn Sokje Kinderen 12223_1
  Beschikbare kleuren
 10. Falke Stars sokje Kinderen 12221_1
  Beschikbare kleuren
 11. Falke Glitter Boot Babysokje 12212_1
  Beschikbare kleuren
 12. Falke Bear Babysokje 12211_1
  Beschikbare kleuren

Filters

48 producten gevonden