Luxe Sokken

FALKE Luxe herensokken

Voor mannen die van luxe houden en voor mannen die gaan voor de meest pure en beste materialen, zijn er de luxe sokken uit de Luxury Line van FALKE. Met zorg en passie zoekt FALKE de allerbeste natuurlijke materialen ter wereld voor haar meest luxe sokken. De luxe sokken van FALKE worden in Smallenberg op eigen gepatenteerde breimachines vervaardigd en door een team van zeer ervaren specialisten wordt het teenstukje handmatig afgewerkt voor naadloze comfort. De hiel en de teen van de FALKE luxe sokken worden versterkt om slijtage te voorkomen voor een langdurig draagplezier. Het resultaat zijn sokken van een kwaliteit die u nergens anders vindt.

Lees meer
 

Cashmere

Cashmere is afkomstig van de Cashmere geit. De zeer fijne en zachte Cashmere is afkomstig van de ondervacht van de geit. Deze ondervacht is van een zeer zachte en dichte kwaliteit. Cashmere is één van de meest luxe en duurste wolsoorten. De zachtheid en het warmend vermogen maken dat de FALKE luxe sokken met Cashmere zo geliefd zijn.

Camel & Zijde

Zodra de kameel achttien maanden oud is wordt deze geschoren. Camelhaar is uitzonderlijk licht en zacht. Het heeft een prima isolerend vermogen. Een mix van Zijde en Camel is een ultieme samenvoeging van zachtheid en warmend vermogen die deze prachtige materialen zeer geschikt maken voor het vervaardigen van zeer luxe FALKE sokken.

Zijde

De prachtige glans van zijde en de zeer zachte structuur maakt dat zijde heel geschikt is om met andere luxe materialen te mengen. Ook vervaardigd FALKE luxe sokken van pure Zijde. De glans en de ultieme lichtheid van deze FALKE sokken is van een ongeëvenaarde kwaliteit

Merinowol

De fijn gekrulde wol van het Merino schaap is de zeer bekende en veel door FALKE verwerkte Merinowol. Door de ultieme fijne gekrulling van de wol heeft het een bijzonder goed isolerend vermogen, daarnaast is de Merinowol zeer zacht. Ideaal om fijne luxe wollen sokken te vervaardigen. Ook de combinatie met Zijde is een perfecte mix voor de FALKE luxe sokken. Comfortabel warm in de winter en verkoelend in de zomer.

Egyptisch Karnak katoen

Egyptische Karnak Katoen wordt geoogst in de Nijldelta. Deze lange vezels premium Katoen worden bewerkt in Italië. In Smallenberg wordt deze prachtige Katoen verwerkt tot een mooie luxe sok met een bijzondere glanzende zijdeachtige uitstraling.

Piuma Cotton

Ook de Piuma Katoen komt uit Egypte. De zijdeachtige katoenvezels zijn lang en van een ultieme lichtheid kortom van een superieure kwaliteit. De Champagne onder de Katoen soorten. Ideaal voor het vervaardigen van een luxe dunne FALKE sok met een Italiaanse touch.

 

Filters

11 producten gevonden

 1. FALKE Greenhouse Sokken Heren 12411_1
  Beschikbare kleuren
 2. Burlington Cadogan Herensok
  Beschikbare kleuren
 3. 4043874142328_1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE No.10 Luxury Herensok 14649
  Beschikbare kleuren
 5. 4004758684822_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE No. 13 Luxury Luxe Herensok 14669
  Beschikbare kleuren
 7. test
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Luxury heren Kniekous No.6 15451
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE Luxuryheren Sok No.2 14459
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE Luxury heren Sok No.6 14451
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE Luxury heren Sok No.9 14651
  Beschikbare kleuren

Filters

11 producten gevonden