Gratis verzending vanaf € 30,-
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf € 30,- 
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

FALKE Hardloop Collectie

FALKE Hardloop Collectie

Hardlopen is één van de meest beoefende sporten in ons land. Meer dan twee miljoen Nederlanders lopen regelmatig hard. Hardlopen is een intensieve sport en vraagt dus veel van het lichaam. Ondersteuning en een goede vocht- warmte regulatie zijn dan ook heel belangrijk.

Lees meer
 

Het uitgangspunt van FALKE bij het ontwikkelen en ontwerpen van hardloopkleding, hardloopondergoed en hardloopsokken is dat het de prestaties van zowel de recreatieve als de professionele hardloper ondersteunt en tegelijkertijd zoveel mogelijk bescherming biedt tegen letsel en overbelasting. Temperatuurregulering, warmte-isolatie, letselpreventie en beperking van schuifkrachten in de haardloopschoen zijn enkele voorbeelden van de belangrijke functies waarover de FALKE hardloopproducten beschikken. Ook op het esthetische vlak, hoe ziet het er uit, wil FALKE de hardlopers bedienen op het hoogste niveau.Welke keuze u maakt wat betreft FALKE hardloopkleding en hardloopondergoed is ook afhankelijk van het seizoen. In de herfst en winter draag je bijvoorbeeld het Running Athletic sportondergoed, terwijl voor de zomer het Running Air Ventilation ondergoed een perfecte keuze is.

FALKE Sport BH's

Voor de hardloopdames vraagt een goede ondersteuning van de borsten extra aandacht. Hardlopen is naast bijvoorbeeld paardrijden één van de meest belastende sporten voor de borsten. Het borstweefsel krijgt veel te verduren. De Sport BH's van FALKE zijn gebaseerd op een tweelagig steunsysteem. De bandjes zijn breed, geven extra steun en snijden niet in de huid. Doordat de FALKE Sport BH de borsten volledig bedekt en de borst als het ware tegen het lichaam aangedrukt wordt, stabiliseert de Sport BH de bewegingen van de borsten. De FALKE Sport BH's zorgt er op deze manier voor dat het bindweefselstructuur van de borsten niet beschadigd.

FALKE Hardloopsokken

FALKE hardloopsokken zijn er in verschillende uitvoeringen, afgestemd op de individuele behoeften van de hardloper. De hardloopsokken onderscheiden zich van elkaar door verschil in dikte, stabiliteit en ondersteuning. Met steeds weer nieuwe technieken en innovaties en met heel veel input van de hardloper zelf blijft ontwikkeld FALKE de hardloopsokken steeds verder door. FALKE volgt de hardloper op de voet.

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.1 from 10 gebaseerd op 4426 klantbeoordelingen.