Wandelen

Wandelen

Wandelen is een van de meest beoefende sporten in Nederland. Voor jong en oud is het een heerlijke ontspanning. Zorg ervoor dat de kleding die je draagt ruim genoeg is voor een optimale bewegingsvrijheid. Let ook heel goed op het ondergoed dat je draagt. VINQ.nl heeft een ruime keuze is het allerbeste wandelondergoed van FALKE.

Lees meer
 

Goed wandel ondergoed moet je lichaam ondersteunen, goed ventileren en het moet je lichaam droog houden zodat je niet afkoelt. Door snelle afkoeling kunnen vervelende spierklachten ontstaan die het wandelplezier kunnen verpesten.in de winter draag je meerdere lagen in de zomer is een is een goed ventilerend sportshirtje voldoende. Let vooral goed op welke boxer of slip je draagt deze mag absolute niet schuren. Kijk hiervoor eens naar de Wool-silk collectie van FALKE

Wandel sokken

Een van de meest belangrijke onderdelen van je wandel outfit zijn de sokken. Wij bieden van FALKE een enorme keuze in wandelsokken en dat is niet zonder reden. Voor welke sok je kiest is afhankelijk van heel veel factoren. Welke wandelschoenen ga je dragen, hoeveel ruimte heb je daarin. Heb je last van transpirerende voeten of juist van warme voeten of koude voeten. Waar ga je wandelen, in de bergen of op vlakke wegen. Ga je wandelen in warme of koude omstandigheden. Grofweg zou je kunnen zeggen draag wandelsokken met Merinowol als je last van koude of transpirerende voeten hebt. Heb je snel warme voeten kies dan voor de Cool wandelsokken hierin zit geen Merinowol.

Specials voor de wandelsport

Wanneer je last hebt van een slechte doorbloeding probeer dan eens de Energizing kniekousen. Vaatklachten worden opgevangen en verzuring treedt minder snel op. Deze wandel kniekousen stimuleren de doorbloeding van de benen. Ook dragen ze bij aan een sneller herstel na het wandelen. Heeft u last van zwakke enkels of vocht rondom het enkelgebied dan is het dragen van de Stabilizing Cool of Stabilizing Wool aan te raden. Zij geven extra versteviging door een compressiezone rondom de enkel.

 

Filters

114 producten gevonden

 1. FALKE Speed T-Shirt Heren 38939_1
  Beschikbare kleuren
 2. FALKE Protect Jacket Heren 38936_1
  Beschikbare kleuren
 3. FALKE Protect Jacket Dames 37936 _1
  Beschikbare kleuren
 4. FALKE Warm Up Jacket Dames 37938_1
  Beschikbare kleuren
 5. FALKE Basic Challenger Shorts 38935_1
  Beschikbare kleuren
 6. FALKE Coach Jacket Heren 38927_1
  Beschikbare kleuren
 7. FALKE Active T-Shirt Heren 38929_1
  Beschikbare kleuren
 8. FALKE Active T-Shirt Dames 37929_1
  Beschikbare kleuren
 9. FALKE TK5 Offset Wandelsokken Heren 16150_1
  Beschikbare kleuren
 10. FALKE TK2 Gradient Wandel Sok Heren 16133_1
  Beschikbare kleuren
 11. FALKE TK5 Short Offset Wandelsokken Dames 16151_1
  Beschikbare kleuren
 12. FALKE Sport T-Shirt Dames 37925_1
  Beschikbare kleuren
 13. FALKE Zip Jack Dames 37910_1
  Beschikbare kleuren

Filters

114 producten gevonden